Наши партнеры

MenuRobinho: Kaká er klar til at komme til Real Madrid

Spansk fodbold

Real Madrids lynhurtige tekniker, Robinho, er ikke et sekund i tvivl om, at hans landsmand, Kaká ville være klar til at komme til klubben.

”Han kan rigtig godt lide Real Madrid. Han taler meget om holdet, og han har fortalt mig, at han gerne vil spille her. Men det vil blive meget svært, for AC Milan at lade han forlade klubben,” fortalte Robinho til Radio Marca.

Robinho valgte også at rose sin landsmand, som spillede godt I dette års Champions League, hvor han også blev topscorer.

”Real Madrid ville vinde meget med Kaká på holdet. Jeg er sikker på, at han vil vinde ”Den gyldne bold” i denne sæson, han er en meget klog spiller, både på og udenfor banen. Meget religiøs og altid rolig.”

Real Madrids nuværende præsident, Ramon Calderon, lovede også som sit valgløfte, at han blandt andre ville får den 25-årige brasilianer til klubben.

Dette har Calderon dog også forsøgt tidligere, da han var i samtale med AC Milans præsident Adriano Galliani i juli-måned, dette førte dog ikke til noget, andet end en frustreret Galliani, som kaldte Reals ledelse for banditter, da de forsøgte at hente Kaká, mens han stadig var på kontrakt hos Milaneserne.

Kakás kontrakt med AC Milan løber frem til år 2011.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu