Наши партнеры

MenuRoberto Mancini forlanger lønforhøjelse

Italiensk fodbold

Inters træner, Roberto Mancini står i denne tid over beslutningen, om hvorvidt han skal forlænge sin kontrakt med Inter.

Roberto Mancini skal i følge adskillige medier mødes med Inters præsident, Massimo Moratti i slutningen af februar, for at diskutere en eventuel kontraktforlængelse af den nuværende kontrakt, som løber til juni 2007. Det ventes, at Inter-bestyrelsen er interesseret i at holde på den italienske succestræner, som i denne sæson har ledt Inter til imponerende 18 sejre i træk i den decimerede Serie A.

Dog går rygterne samtidig på, at Mancini skulle være mere tilbageholden, da han ønsker at se trænersituationen i Chelsea an. Han har flere gange udtalt, at Chelsea er et hold, der interesserer ham, samt at han anser det for at være en spændende udfordring at lede netop det hold.

Derfor er det for tiden uvist, hvordan Mancini vil se på udspillet fra Inter. Dog er én ting mere eller mindre sikkert. Nemlig at Mancini vil forlange en årsløn i omegnen af 55 mio. kroner. Dette vil uden tvivl få Inters bestyrelse til at tænke tingene igennem en ekstra gang, da en sådan kontrakt vil medføre, at Mancini er i samme lønklasse, som f.eks. José Mourinho og Fabio Capello.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu