Наши партнеры

MenuRoberto Carlos forlader Real Madrid

Spansk fodbold

Roberto Carlos har i dag offentliggjort sin beslutning, han føler at det er på tide at finde en ny arbejdsgiver, Carlos har skifter til sommer efter at have spillet 11 sæsoner i klubben.

”Det er tid til forandring, og derfor vil jeg ikke forlænge med Real Madrid. Det er tid for mig til at tænke over livet, og jeg har stadig et par års fodbold i kroppen. Men jeg tager først og fremmest hjem til Brasilien for at passe på min mor,” sagde Roberto Carlos ifølge sportsavisen AS.

Det er altså mest af personlige oversager, at den nu 33-årige venstreback vælger at stoppe i hovedstadsklubben. På det seneste har Carlos modtaget meget kritik, den seneste, var i onsdagens Champions League-kamp mod Bayern München, hvor han begik en kæmpe fejl, som førte til en scoring til Bayern efter bare 10 sekunder.

”Det bliver svært at tage afsked. Jeg har været i Madrid i 11 år, og i syv af dem har vi vundet trofæer. Men når man så taber et enkelt, så bliver skylden smidt over på mig. Det er ikke acceptabelt. Vi er blevet kritiseret meget og har haft problemer, men jeg har brede skuldre til at bære det på. Men det er godt nok blevet trættende her på det sidste. Jeg er 33 år, og nu vil jeg ikke finde mig i mere.”

“Efter kampen (i onsdags, red.) havde jeg det virkelig skidt. Jeg snakkede meget om det, og det er på tide, at afslutte mit sportslige liv her i Madrid. Det er et følsomt tidspunkt i mit liv. Jeg er virkelig ked af det. Efter kampen var min familie i Brasilien også kede af det,” fortalte den brasilianske back.

Hans fremtid ligger endnu ikke helt fast, men en ting sikkert, han vil ikke stoppe sin karriere foreløbig.

”Jeg håber, at jeg kan spille tre eller fire år mere og så forlade fodbolden på bedste maner. Hvis jeg kan spille derhjemme, så er det fint. Ellers kunne jeg tage til Qatar eller et andet sted,” siger brasilianeren, der er meget taknemmelig over for både medspillere, ledere og tilskuere i sin tid hos Real Madrid, der altså får en ende d. 30 juni, når hans kontrakt udløber.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu