Наши партнеры

MenuRobben takker Chelsea-fans

Engelsk fodbold

Arjen Robben indrømmer, at beslutningen om at forlade Chelsea til fordel for Real Madrid var svær. Hollænderen har nu udsendt en meddelelse, hvor han takker fansene i London-klubben.

Efter utallige rygter og spekulationer om hans fremtid skiftede Arjen Robben fra Chelsea til Real Madrid. Han nåede at spille 97 kampe i den blå Chelsea-trøje, hvor det blev til 19 scoringer.

Han er spået en stor fremtid, men mange skader forhindrede hollænderen i, at slå igennem i Chelsea. Nu har Robben udsendt en meddelelse, hvor han takker Chelsea-fansene for deres støtte.

”Det var svært at forlade klubben da jeg havde en god tid i mine tre år i Chelsea,” fortalte Robben til Chelsea TV.

”Det var svært fordi der ikke var tid til at sige farvel. Kontrakten kom i orden sent om aftenen, og næste morgen skulle jeg med flyet. Så der var ingen tid til at sige farvel.”

”Hvis jeg får tid vil jeg vende tilbage og sige farvel til alle, for det synes jeg er vigtigt.

”Jeg vil gerne takke dem alle for den gode støtte, de gav mig. Det må have været frustrerende for dem, at se mig være skadet så mange gange. Men hver gang jeg vendte tilbage fik jeg en god velkomst, så jeg vil gerne takke dem rigtig meget. Jeg nød virkelig at spille for dem hver gang,” sluttede Robben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu