Наши партнеры

MenuRioch fortid i OB

Dansk fodbold

Mandag meddelte OB på deres hjemmeside, at Bruce Rioch stopper med øjeblikkelig virkning i Odense. Dette kommer efter nederlaget i SAS Ligaens forårspremiere, hvor OB tabte på hjemmebane med 2-1 til Randers.

OB var før forårssæsonen startede, udråbt til at blive en af kandidaterne til top 3. Men efter salget af Tobias Grahn og nederlaget i søndags til Randers, blev OB ramt af endnu en uheldig nyhed i dag. Bruce Rioch, der førte holdet frem til noget, der lignede den bedste placering i lang tid, stopper med øjeblikkelig virkning på Fionia Park.

Meldingen kom efter, at Rioch har været i England for at være hos konen, der lige var blevet opereret. Han meddelte derefter, at han ikke var interesseret i at komme tilbage.

Selvom OB var forstående overfor hans situation, kom beslutningen alligevel som en overraskelse.

“Vi er stærkt forundrede over den beslutning, Bruce Rioch har truffet. Vi har forståelse for, at han har brug for at have mere tid sammen med sin familie, og derfor har vi ofte tidligere indvilget i, at han kunne tage hjem til England på passende tidspunkter. Men vi må konstatere, at han har truffet sin beslutning på et meget usædvanligt tidspunkt,” sagde Kim Brink til OB’s hjemmeside.

Michael Hemmingsen overtager trænersædet i OB, indtil Lars Olsen tiltræder til sommer.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu