Наши партнеры

MenuRijkaard vil ikke stå i vejen for Ronaldinho

Spansk fodbold

Under fredagens træning blev Ronaldinho opfordret til at skifte til Milan overraskende nok, var det af holdets egne fans, som ikke var tilfreds med det spil han leverede i 0-4-nederlaget til Getafe.

Under fredagens træning måtte klubbens troldmand høre de mange utilfredse tilråb fra klubbens fans, flere af dem opfordrede ham til at forlade klubben og tage til AC Milan.

I dag udmeldte klubbens manager Frank Rijkaard også, at det måske er på tide for klubbens ledelse at lade Ronaldinho skifte til Milano-klubben.

”Hvor mange år kan et hold holde sig på toppen? Måske tre eller fire år, så er det nødvendigt at skifte ud i både truppen og i ledelsen. Denne trup har spillet rigtig godt, men det er helt normalt, at man har andre planer for fremtiden,” udtalte Rijkaard til Catalunya Radio.

Der kan meget vel være en mindre udrensning på vej i storklubben, i den forbindelse er Ronaldinho en af de spillere som højst sandsynligt forlader klubben, da ham og Samuel Eto’o skulle være kommet op at toppes.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu