Наши партнеры

MenuRieper: AaB har gode chancer

Champions League

Ifølge Marc Rieper var det kun på grund af Celtics hjemmebane, Celtic Park, at AaB ikke fik tre point med fra Skotland. En sejr er dog sandsynlig for de forsvarende mestre på tirsdag, hvor Celtic tager turen til Danmark.

Den tidligere Celtic-forsvarer Marc Rieper spår en jævnbyrdig affære, når AaB på tirsdag hjemme tager imod skotske Celtic.

“Atmosfæren på deres hjemmebane Celtic Park er helt speciel. Den gør et i europæisk sammenhæng middelmådigt hold til noget ekstraordinært. Når de så spiller på udebane, så kommer deres sande jeg frem. Specielt det hold, de har i øjeblikket, er rimelig tyndt i forhold til tidligere,” siger Rieper ifølge Ritzau.

AaB’s første kamp mod de grøn-hvide skotter endte 0-0, men det var udelukkende på grund af tilskuerne, at Celtic fik point, mener Rieper.

“Uden rygstøtten fra deres tilskuere går det helt galt, fordi kvaliteten af deres spillere ikke er på højde med de hold, de spiller imod.”

En 50/50 kamp ifølge ham. Om det passer, får vi at se tirsdag, hvor AaB skal prøve kræfter med ‘The Hoops’, som er Celtics kælenavn.

Den pensionerede forsvarsspiller trak Celtic-trøjen over hovedet i 1997, men i 1998 sagde han stop.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu