Наши партнеры

MenuRichter vedbliver i koma

Dansk fodbold

FC Nordsjælland-spilleren Jonathan Richters lunge- og hjertefunktion er blevet stabiliseret, men dog ikke helt så meget som lægerne på Hvidovre Hospital håbede på, hvilket er derfor han forbliver i koma.

Det er nu præcis en uge siden at FC Nordsjælland-spilleren Jonathan Richter blev ramt af et lyn under en træningskamp i Hvidovre. Hurtig førstehjælp og effektiv ambulancekørsel betød at Richter overlevede den ulyksalige hændelse, og han befinder sig på Hvidovre Hospital hvor han har ligget i kunstig koma lige siden ankomsten.

Lørdag meldte overlæge Peder Carl ud at man ville ophæve den kunstige koma henover weekenden, men da lægerne ikke synes at Jonathan Richter har opnået den forventede stabilitet, så fortsætter han i komaen, foreløbigt indtil onsdag.

“Hans indre organer har været svært påvirkede af lynnedslaget, men er nu i bedring. Hans tilstand er tiltagende stabil, men ikke helt så stabil, som vi havde forventet. Vi holder ham foreløbig sovende til onsdag,” siger overlæge Peder Carl, leder af intensivafdelingen på Hvidovre Hospital, i en pressemeddelelse ifølge TV 2.

Som blot ét af følgerne af Jonathan Ricthers forfærdelige tragedie, så blev kampen mellem FC Nordsjælland og AaB udsat.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu