Наши партнеры

MenuRichards og Woodgate er stadig med

EM 2008

Micah Richards og Jonathan Woodgate tager med til Israel sammen med resten af det engelske landshold på trods af småskader.

Den engelske landsholdstræner Steve McClaren håber stadig, at de to forsvarsspillere kan komme over deres skader, og har derfor besluttet sig for at tage dem begge med i truppen, der skal sikre videre kvalifikations for England til EM 2008.

”Vi vurderer omfanget af Micahs skade dagligt, og vi håber, at han vil være klar igen til weekenden,” sagde McClaren til Eurosport.com. ”Jonathan Woodgate fik et skrub på knæet, som vi også undersøger tilstanden af dagligt. Vi beholder dem på holdet, og forhåbentlig bliver de klar igen i tide”.

Englands første kvalifikationskamp er på lørdag mod Israel, og i næste uge venter Andorra. Til kampen mod Israel må England allerede undvære profiler som Gary Neville, Ashley Cole og Wayne Bridge.

For at kvalificere sig videre kræver det en sejr over både Andorra og Israel, da England ligger nummer tre i kvalifikationsgruppe E, en gruppe som Kroation fører med Rusland lige i hælene på andenpladsen.

”I enhver udekamp, specielt i Europa og i internationale kampe, bliver man nødt til at få dæmpet publikum, kontrollere kampen og spille den i dit tempo,” siger McClaren til Eurosport. ” Det bliver en ryggen-mod-muren kamp, men i netop den slags situationer plejer vi at levere gode resultater. Denne gang bliver vi bare nødt til at gøre det i en fjendtlig atmosfære, imod et meget godt hold, der helt sikkert vil være opsat på at vinde.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu