Retov sikrede pokalsejr til Brøndby

Dansk fodbold

Efter en lidt tam første halvleg kom der gang i sagerne i anden halvleg i Pokalfinalen mellem Brøndby og Esbjerg. Martin Retov scorede det afgørende mål, der sikrede Brøndby sejren.

Brøndby kom bedst fra start i Parken, da de blå/gule efter blot et kvarters spil kom i front. Det var Samuel Holmen, der efter et indlæg fra Thomas Ramussen flot headede bolden i nettet.

Brøndby-spillerne kunne gå til pause med en 1-0-føring efter en lidt tam første halvleg, hvor Esbjerg ikke før i slutningen af halvlegen havde noget at byde på.

I anden halvleg kom der mere gang i kampen, da Søren Riecks fik udlignet til 1-1. Denne stilling holdt ikke lang tid. Ti minutter senere havde Brøndby nemlig bragt sig foran på ny. Det var denne gang Max von Schlebrügge, der scorede til 2-1 med et hovedstød.

Søren Riecks havde dog et mål mere i støvlerne. Ti minutter senere fik han bragt Esbjerg tilbage i kampen, da han udlignede til 2-2.

Med seks minutter tilbage af opgøret kunne Brøndby-fansene bryde ud i stor jubel, da Brøndby igen kom foran. Martin Retov bankede i sikker stil bolden i mål til 3-2.

Brøndby vandt kampen 3-2 og er dermed vindere af Landspokalen.