Наши партнеры

MenuReservemålmand forlænger med United

Engelsk fodbold

Manchester Uniteds reservemålmand, polske Thomasz Kuszczack, har i dag forlænget sin kontrakt med de engelske giganter og forsvarende mestre.

Den 26-årige målmand blev købt til Old Trafford i 2006, hvor han en måned senere fik sin debut mod Arsenal på Emirates. Heri reddede den polske målmand blandt andet et straffespark.

Nu har den polske målmand forlænget sin kontrakt med ”The Red Devils”, hvor han, hvis han holder sin kontrakt ud, bliver frem til sommeren 2012.

Keeperen gav da også udtryk efter kontraktforlængelsen, at han var utrolig glad for den tillid klubben viste til ham:

”At klubben har tilbudt mig en forlængelse af min kontrakt, når jeg stadig har to år tilbage, viser vel den tillid jeg har fra klubben og Sir Alex,” siger Tomasz Kuszczak til Manchester Uniteds hjemmeside.

”Jeg er glad for at være her og har haft en fantastisk tid herovre. Men jeg har stadig meget at bevise overfor klubben og vil arbejde benhårdt, for at sikre mig en plads på holdet,” siger han.

Sir Alex Ferguson var også ganske tilfreds med forlængelsen, og han mener at aftalen vil være med til at styrke den enorme målmandsstandard, man har i United.

”Gode målmænd er svære at finde og jeg vil nu tro på, at vi har tre af de bedste her i klubben,” siger Sir Alex.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu