Наши партнеры

MenuReservemålmand forlænger med OB

Dansk fodbold

OB’s reservemålmand, Christian Kier, har i dag forlænget sin aftale med klubben. Fynboerne har dog ikke offentliggjort, hvor lang tid kontraktforlængelsen strækker sig over.

OB’s unge keeper, Christian Kier, har i dag forlænget sin kontrakt med klubben, men man har endnu ikke offentliggjort, hvor længe Kier kan se frem til at blive i Ådalen.

”Jeg har spillet i Odense Boldklub i mange år, så det betyder meget for mig, at jeg fortsat er en del af klubbens planer. Desuden er det vigtigt for min udvikling, at jeg kan blive ved med at træne på højeste niveau,” forklarer Christian Kier til OB’s hjemmeside, og han uddyber sit valg:

”For mig handler det først og fremmest om at bruge året til at blive en endnu bedre fodboldspiller og målmand. Det kommer ikke let, men der skal arbejdes hårdt, og det er jeg klar til.”

Kier har endnu ikke stået i en kamp for klubbens førstehold, men han er noteret for to ungdomslandskampe.

Det er endnu uvist, om førstemålmanden Arek Onyszko fortsætter på posten, da han står over for en retssag, der i yderste konsekvens kan give ham en fængselsdom.

Derudover er David Preece stoppet i klubben, men man kan dog glæde sig over, at få tilknyttet Anders Lindegaard, som vender tilbage efter et lejeophold i norske Aalesund.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu