Наши партнеры

MenuRemis mellem Villarreal og Panathinaikos

Champions League

Aftenens opgør var det første møde mellem Villarreal og Panathinakos nogensinde i klubbernes historie. Kampen blev et tæt opgør, hvor Karagounis gjorde Villarreal-fansene nervøse en halv time før tid.

Villarreal styrede de meste af begivenhederne hjemme på El Madrigal. ”Den gule ubåd” som klubben kaldes, havde overtal i både spil og chancer. Alligevel endte kampen med et remis mellem de to underdogs i Champions League sammenhæng.

Faktisk skulle man 15 minutter hen i anden halvleg, før der kom gang i scoringerne. En smule overraskende var det Panathinaikos, som første gang kunne sende bolden i kassen. Efter 59 minutters spil var det Karagounis, som bragte gæsterne foran. Den græske landsholdsspiller opsnappede bolden lige udenfor spaniernes straffesparksfelt, og med et flot spark sendte han bolden forbi Diego López, som kun akkurat fik fingerspidserne på, hvilket altså ikke var nok.

Villarreal-tilhængerne kunne dog glæde sig en smule små ti minutter senere, da manden med det halsbrækkende navn, Wawryzniak, nedlagde Pires i det kriminelle felt, hvilket dommer-Plautz takserede til et straffespark. Giuseppe Rossi scorede sikkert.

Kampen endte 1-1. Dermed er det Panathinaikos, som umiddelbart står med det bedste udgangspunkt inden reutrkampen i Grækenland. Dog er intet afgjort, da Villarreal tidligere har vist styrken til at spille knock out-fasen i Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu