Remis i kamp uden betydning

Dansk fodbold

FC Nordsjælland og Aalborg BK delte søndag eftermiddag i porten, i en kamp der ingen betydning havde for den endelige slutstilling.

Sidste år kunne AaB lade sig hylde som danske mestre på denne tid, men i år er resultaterne nationalt udeblevet. Derfor var det også skuffede nordjyder, der betrådte græsset i Farum, til en fuldstændig betydningsløs kamp i Sas Liga-regi.

Ligegyldigheden kunne også mærkes på spillets tempo, da begge hold ikke var synderlige begejstrede for en tempofyldt affære. Starten af kampen var således chancefattig og særdeles kedelig. Det lykkedes dog FC Nordsjælland at komme foran 1-0, ved mål af deres angriber, Bajram Fetai.

AaB-træner, Magnus Pehrsson, måtte undvære mange spillere, hvilket betød kampen blev spillet af en noget reservespækket AaB-trup. Dette gav chancen til den unge angriber, Henrik Dalsgaard, som kvitterede for tilliden med en scoring, da han løber angrebskollega, Jeppe Curths, stikning op. Den tidligere serie 2-angribers første scoring siden ankomsten til AaB.

FC Nordsjælland bragte sig igen foran lige før pausen, da Dennis Cagara udnyttede en chance. Denne stilling holdt til halvlegen.

Efter pauseteen startede kampen i et helt andet tempo. Det udnyttede AaB bedst, da den unge forsvarsspiller, Lasse Nielsen, bragte balance i regnskabet med en hovedstødsscoring. Kort efter fik kampens første målscorer chancen for at fordoble sin total, men Bajram Fetai formåede ikke at udnytte den store chance. Derved endte kampen med et Remis.

Magnus Pehrsson må se sit mandskab uden sejr i hele elleve kampe i streg, og kan derfor tage til takke med en skuffende syvendeplads. Mandskabet fra Farum endte på en ottendeplads.