Наши партнеры

MenuRemis i intens SAS Liga-kamp

Dansk fodbold

Et tvivlsomt straffe og en stor målmandskikser skulle blive afgørende faktorer i et hæsblæsende opgør mellem SAS Liga-mesteraspiranterne FCK og OB.

Selvom både OB og FCK råder over en bred spillertrup med talentfulde medlemmer, så er det ikke således, som de fleste havde regnet med i den danske liga. Inden dagens kamp befandt OB sig på tredjepladsen, mens FCK var at finde på fjerdepladsen efter de syv første runder.

Og det var også de bedst placerede der fik den bedste start. OB var især farlige på dødboldsituationer, hvor Johan Wiland, der spillede i Jesper Christiansens skadefravær, hjalp odenseanerne på rette vej med sin usikkerhed.

Løverne fra København havde kun små sporadiske chancer, men kom foran efter 38 minutters spil. Ailton slap graciøst forbi OB’s ene hjørneflag og blev herefter nedlagt på kanten af feltet af Anders Møller Christensen.

Kampens dommer, Lars Christoffersen, dømte dog straffespark til store protester fra OB-mandskabet. Martin Vingaard blev ikke påvirket af OB-spillernes ord og eksekverede straffesparket på fornemste vis.

Det virkede til at blive pausestillingen, men så slog fynboerne til. Et minut inden fløjtet indhentede Peter Utaka en lang bold, hvorefter Johan Wiland gik langt ud af sit mål, hvilket Utaka på letteste vis omsatte til et udlignende mål.

OB fortsatte deres dominans. Hovedstadsklubben virkede uinspireret og så ikke ud til at ville hive en sejr hjem. Alt dette ændrede sig, da Cesar Santin og Jesper Grønkjær gjorde deres entré.

De to nye spillere tilføjede det københavnske mandskab en stor spillelyst. Chancerne blev lige fordelt og begge hold virkede opsatte på at vinde.

Det var tæt på adskillige gange i kampens slutlige minutter, hvor bolden blandt andet dansede på OB’ernes målstreg og hvor FCK’s Zdenek Pospech lavede en stor fejl, da han afleverede til Peter Utaka, hvorefter Johan Wiland fik genoprejsning ved at tage bolden lynhurtigt og effektivt fra angriberen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu