Наши партнеры

MenuRekordoverskud i FC Midtjylland

Dansk fodbold

FC Midtjylland kan præsentere et rekordhøjt overskud for det første halvår af 07/08. Resultatet er dels opnået ved salget af Simon Poulsen og dels ved de øgede sponsorindtægter.

Det går ikke kun godt på banen, også uden for banen er FC Midtjylland godt kørende. Således kunne man fredag præsentere regnskabet for det første halvår af sæsonen 2007/2008. Resultatet lyder på et rekordoverskud på 11,8 millioner kroner, som dels er opnået ved salget af Simon Poulsen, og dels ved de øgede indtægter fra sponsorer og entre.

”Resultatet er bedre end forventet og viser, at vi driver fodboldforretning på en god og sund måde. FCM forventer fortsat et overskud for hele regnskabsåret på 13-14 mio. kr. Det sportslige mål for sæsonen er uændret. Vi stræber efter en placering i top-3 i SAS Ligaen, som giver adgang til igen at spille med i de europæiske klubturneringer,” siger direktør Claus Berthelsen.

Det fremgår af regnskabet, at den midtjyske klub har købt rettighederne til spillerne fra samarbejdsklubben FC Ebedei. Dette betyder, at de nu ejer alle transferrettighederne til egne spillere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu