Наши партнеры

MenuReid melder afbud til landsholdet

Dansk fodbold

FC Midtjyllands unge forsvarer, Winston Reid, er blevet tvunget til at melde afbud til U/21-landsholdet, grundet problemer med hælen.

FC Midtjyllands forsvarsspiller Winston Reid har meldt afbud til U/21-landsholdet, eftersom han har døjet med problemer i sin hæl, og derfor har behov for at slappe af i foden. Han regner dog ikke med, at skulle se bort fra SAS Ligaen.

”Jeg har nogle problemer med min hæl. Det har jeg haft i et par måneder, så jeg vil godt bruge ugen på at få det bragt lidt ned og få slappet lidt af, og se, om det ikke hjælper på det,” siger Reid til klubbens hjemmeside.

Reid kunne glæde sig over at score sit første SAS Liga-mål mod AaB mandag aften, men spilleren var halvsyg og kastede også op på banen i første halvleg. Hans sygdom har dog ikke noget med afbuddet at gøre.

”Jeg kunne godt mærke skaden (mod AaB, red.), men jeg har ligesom truffet det valg, at jeg har brug for en pause nu. Heldigvis forstår Keld (Bordinggaard, U/21-landstræner, red.) det også godt,” slutter Reid.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu