Наши партнеры

MenuReggina-danskere ude i kulden

Italiensk fodbold

De to danskere Mike Tullberg og Kris Stadsgaard, der spiller for italienske Reggina, er sammen med tre medspillere indkaldt til møde med præsidenten.

Reggina-danskerne Mike Tullberg og Kris Stadsgaard håbede på en lysere fremtid i klubben, men nu skal spillerne i samråd med tre medspillere til møde med Regginas præsident.

“Vi fik så besked på, at vi var for mange i truppen, og at vi skulle træne for os selv hver morgen med en fysisk træner, og at vi ikke fik lov til at møde den nye træner og hans team. Ja, så der er jo ingen tvivl om, at det er en tilkendegivelse af, at man ikke skal spille her mere,” siger Mike Tullberg til TV 2 Sporten.

“Altså, nu træner vi for os selv fem personer, og så sent som i dag gik vandingsanlægget i gang da vi skulle til at træne nogle ting. Det er blevet forbudt at selvtræne, for man må ikke være på banen, og man må ikke låne nogle bolde. Så det virker mere og mere grotesk. Det er noget anderledes end man er vant til, men det er kun med til at modne en. Jeg er kun 22 år, så jeg skal nok slå igennem et andet sted. Det er jeg ikke i tvivl om,” siger Mike Tullberg.

De andre spillere er portugiseren Miguel Garcia, Paraguays José Montiel og en italiensk udviklingsspiller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu