Referat: Serie A 6. Runde

Italiensk fodbold

Rundens store kamp stod mellem Roma og Inter, der fik en højst uventet udvikling. Torino-derbyet var også tilbage for første gang i over fire år, mens Cassano scorede sit første mål for Sampdoria.

Roma – Inter

Læs referat her

Livorno – Fiorentina

Statistikken forud for kampen var ikke med Fiorentina, men det var alligevel deres debutant Osvaldo, der på fantastisk vis kunne gøre det til 0-1 i første halvlegs overtid. Efter 63 minutter fik Livornos midtbanespiller Loviso rødt kort, og det gav med det samme plads til Fiorentina, for Osvaldo scorede igen fire minutter senere, og yderligere to minutter bagefter kunne Santana gøre det til slutresultatet 0-3.

Empoli – Palermo

Selv om Empoli dominerede starten, var det talentet Cavani, der som ventet bragte Palermo foran efter 38 minutter. I det 49. minut udlignede Pozzi dog helt fortjent, og efter 75 minutter måtte Caserta fra Palermo forlade banen efter sit andet gule kort. Det gav pote syv minutter senere, da Giovinco kunne score sit første Serie A-mål nogensinde. I overtiden fik Empoli straffespark, og Vannucchi scorede sikkert til 3-1.

Milan – Catania

Milan har fået en elendig sæsonstart, og håbede at få deres første hjemmesejr i kampen mod Catania. Milaneserne startede da også bedst, men da var Catanias Martinez, der scorede kampens første mål. Milan udlignede minuttet efter, men målet blev korrekt underkendt. Kort inde i anden halvleg fik Milan et straffe, som Kaka sikkert omsatte. I resten af kampen kom Milan ikke rigtigt tæt på at score, og kampen endte overraskende 1-1.

Napoli – Genoa

Selvom kampen mellem Napoli og Genoa blev spillet uden tilskuere, var der masser af drama. Først lukkede Napoli et mål ind for første gang i 410 minutter, da Cannavaro lavede selvmål. Efter 51 minutter udlignede Domizzi dog på straffespark. Bedst som det lignede en uafgjort mellem de to tidligere giganter scorede Genoas Sculli i det 89. minut til 1-2 mod spil og chancer.

Sampdoria – Atalanta

Sampdoria skulle revanchere sig fra onsdagens store nederlag til Inter, og det tog da heller ikke mere end fire minutter før end Bellucci kunne gøre det til 1-0. Atalanta lagde herefter et godt pres, men det var Sammarco, der gjorde det til 2-0 efter 57 minutter. Kort efter scorede Montella, men målet blev underkendt for offside. I det 83. minut scorede Cassano sit første mål for Sampdoria, og kampen endte med en sikker 3-0-sejr til Genova-klubben.

Reggina – Lazio

Lazio skulle prøve at rette op på en miserabel sæsonstart, men det startede ikke godt. Regginas Cozza gjorde det nemlig til 1-0 efter 8 minutter. Begge hold havde herefter nogle få, gode chancer, men det var især Reggina, der havde nogle afbrændere. I det 74. minut sendte Kolarov dog en sand raket ind i målet til 1-1. I kampens overtid så Regginas Modesto rødt, men flere mål kom der ikke.

Udinese – Parma

Selvom Udinese kom godt fra start med mange store chancer formåede de ikke at score. Det var nemlig Parmas Corradi, der gjorde det til 1-0 efter 72 minutter, fuldstændig imod spil og chancer. Quagliarella udlignede dog syv minutter senere efter en masse klumpspil. Tre minutter inde i overtiden fik Udinese endelig føringsmålet, da Zapata hamrede bolden ind til 2-1.

Cagliari – Siena

Cagliari gjorde det til 1-0, da Foggia lavede sit fjerde sæsonmål fra 11-meterpletten efter blot syv minutter. Det var ellers ikke kamp med mange chancer, og ingen hold formåede at udnytte deres få chancer til at score. Derned kunne Cagliari altså snuppe deres anden sæsonsejr.

Torino – Juventus

Her til aften blev Torino-derbyet spillet for første gang siden 2003. Juventus kom bedst fra start og Trezeguet havde en god mulighed inden for de første to minutter. Det var dog ikke den mest velspillede kamp. Begge hold fik en del gule kort, og Torino stillede sig dybt i banen for at forsvare. Bedst som det lignede at kampen ville slutte målløs hamrende Trezeguet bolden i mål i det 94. minut efter en fejl i Torinos forsvar.