Наши партнеры

MenuReferat: Serie A 2. runde

Italiensk fodbold

Vi har kigget på anden runde i Serie A, Inter fik årets første sejr i Empoli, mens Roma som det eneste hold kunne holde trit med Juventus i toppen. Lige efter de to hold ligger Milan og Fiorentina, der tørnede sammen her til aften i et ganske spændende opgør.

Empoli – Inter

Inter havde desperat brug for en sejr mod Empoli, hvis de ikke allerede ville miste alvorligt terræn til toppen. Inter startede da også flot, og Ibrahimovic sendte tidligt bolden i mål med en flot flugter. Empoli fik dog overtaget spillet, og Inter måtte dermed ty til deres farlige kontraangreb. Selvom Empoli holdte presset, var der Inter, der kunne score kampens andet mål, da Ibrahimovic scorede til slutresultatet 2-0 i det 83. minut.

Roma – Siena

I sidste uge fik Roma mange roser for deres prangende spil, og selvom det blev til 3-0 i denne weekend, så var spillet knap så imponerende. Roma startede fint, og efter 16 minutter endte en bold hos Aquilani ikke langt fra feltet, der drønede bolden lige under overliggeren. Aquilani måtte senere i første halvleg se sit hug fra 40 meter ramme træværket. Siena havde bestemt også deres muligheder, og begge hold burde have lavet mindst et mål inden en bold lidt heldigt endte hos Giuly, der sikkert satte bolden ind i det 83. minut. Siena satsede derefter alt for at pynte på resultatet, og det resulterede i et kontraangreb til Roma, hvor Totti kort før overtiden fik placeret bolden godt uden for Manningers rækkevidde. 3-0 til Roma, der styrkede sin position som mesterskabsaspirant.

Cagliari – Juventus

Juventus fik for en uge siden en flyvende start på Serie A, men spillet i dag var absolut ikke prangende, og kun pga. Buffon sikrede man det nødvendige resultat. Første halvleg stod primært i hjemmeholdets tegn, men stillingen forblev 0-0 ved pausen. I det 54. minut endte en bold hos Trezeguet, der sikkert satte bolden ind. Kort efter udlignede Cagliari dog på et straffe, som Buffon dog var tæt på at redde. I det 69. minut opstod der kaos, da dommeren først dømte straffe til Cagliari, men derefter omstødte dommen – helt korrekt. Cagliari fik herefter skabt en del chancer, men det var Juventus, der tog føringen, da Del Piero prikkede Camoranesis bold over stregen. Få minutter senere, i det 81. minut, fik Cagliari endnu et straffe, og denne gang sendte Foggia sikkert bolden bag Buffon. I de døende minutter fik begge hold vist en spiller ud, og profiterede Juventus bedst af, da Chiellini scorede til 3-2 i overtiden.

Livorno – Palermo

Begge hold havde noget at rette op på efter sidste spillerunde. Livorno blev smadret med cifrene 5-1 af Juventus, mens Palermo tabte 2-0 hjemme til Roma. Palermo var favoritter, og startede voldsomt ud. Rinaudi modtog bolden efter 10 min fra en fri position, og satte den sikkert ind. 13 minutter senere satte Miccoli et frispark ind til 2-0. I det 37. minut kunne samme Miccoli gøre det til 3-0, inden Amauri øgede til den fantastiske pausestilling 4-0. I anden halvleg tog Palermo en slapper, og Rossini reducerede i det 55. minut inden Grandoni scorede kampen sidste mål. 2-4 endte kampen.

Udinese – Napoli

Udinese fik flot 1-1 ude mod Inter i sidste uge, mens Napoli skuffede hjemme mod Cagliari. Det fik Napoli dog rettet op på. Især Lavezzi spillede en fantastisk kamp, hvor han først lagde op til Zalayetas 1-0-scoring. Napoli udbyggede føringen i det 41. minut ved Domizzi, inden Lavezzi igen var på spil efter pausen, da han scorede sit første Serie A-mål. Kort efter, i det 72. minut scorede Zalayeta sit andet mål i kampen, mens endnu en af Lavezzis mange aktioner førte til endnu et mål i det 81. minut scoret af Sosa. 5-0 til Napoli, og så endda på udebane.

Torino – Reggina

Danske Tullberg fik sin debut for Reggina, og det var hans hold, der startede bedst. En bold endte lidt pludseligt hos Amoruso, der sendte bolden ind til 0-1. Rosina fik dog en mulighed i det første halvlegs overtid, og den chance udnyttede han køligt. Efter knap en times spil tog Torino føringen via Ventolas hovedstød. Reggina var dog stadig med i kampen, og Tullberg fik en mulighed for at udligne, men skuddet røg lige over. I overtiden fik Reggina dog udlignet til slutresultatet 2-2, målet blev scoret af Cozza.

Atalanta – Parma

Både Atalanta og Parma fik en acceptabel Serie A-start i sidste uge, da begge hold fik uafgjort. Selvom denne kamp lignede en meget lige af slagsen tog Atalanta teten fra start, og efter 20 minutter kunne Zampagna score på straffespark. Det blev aldrig en chancerig kamp, men det forhindrede ikke Atalantas Carrozzieri i komfortabelt at øge føringen i det 66. minut til 2-0, der også blev slutresultatet.

Catania – Genoa

I dag var første gang Catania fik lov til at lukke fans ind på deres stadium efter tilskuerkampene mod Palermo i februar, hvor en politimand tragisk døde. Sidste gang denne kamp blev spillet var i 1984, da Genoa vandt 2-1. Dette års kamp vil aldrig blive husket for noget specielt rent fodboldmæssigt. Der var ikke mange chancer, men det var Genoa der var mest nærgående, og fik da også scoret et mål til sidst i kampen. Det blev dog annulleret for et skub i ryggen, og den kedelige affære endte 0-0.

Sampdoria – Lazio

Begge hold bestod svære tests i Europa tidligere på ugen, men ingen af holdene kan være rigtigt tilfredse med denne rundes resultat i Serie A. Begge hold skabte gode chancer i første halvleg, og Belluccis hovedstød blev kun lige nøjagtigt reddet af Lazios målmand. I anden halvleg var ingen af holdene rigtigt i nærheden af at score, men så kom der noget action i de sidste ti minutter. Først fik Sampdoria kampens eneste røde kort, da Ziegler fik sit andet gule kort. Sampdoria burde dog have scoret til sidst, da Sammarco på utrolig vis formåede at chippe en bold over mål inde i dommerens tillægstid. Kampen forblev dermed målløs.

Milan – Fiorentina

Kampen mellem Milan og Fiorentina blev flyttet grundet Milans Super Cup-finale i fredags, som de jo bekendt vandt 1-0. At kampen stadig sad lidt i benene ændrede dog ikke på underholdningen. I det 27. minut fik Milan helt korrekt tildelt et straffespark, som Kaka sikkert omsatte. Det var stadig Milan, der havde bolden mest, men især i anden halvleg kom Fiorentina mere og mere ind i kampen. Efter 56 minutter fik Mutu fortjent headet bolden ind til 1-1. Begge hold havde muligheder, og Inzaghi skulle virkelig have scoret efter Ambrosinis flotte forarbejde, men han missede på pinlig vis, inden Fiorentina havde et skud på stolpen. Mål kom der ikke flere af, og kampen endte passende 1-1.Kommentér

4 kommentarer til “Referat: Serie A 2. runde

 1. Anders Hansen siger:

  administrator r: hvis du ikk har noget ordenligt at sige at hold det for dig selv !

 2. Anders Hansen siger:

  så hold det for dig selv *

 3. Mike Justesen siger:

  Glem ham, har slettet hans bruger og blokeret ham.

 4. Anders Hansen siger:

  okay bare i orden ! B)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu