Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 7. Runde

Dansk fodbold

AaB skuffede fælt på hjemmebane mod AGF, som virkelig seriøst mener de vil være et tophold. Esbjerg fik ikke ændret på de stadigvæk ikke har vundet i denne sæsons SAS Liga, da de tabte 3-1 på SAS Arena til et velspillende midtjysk hold, der tangerede FCK og AGF’s ligarekord ved at have hentet point i de sidste 26 hjemmekampe i ligaen. I Horsens spillede de to midterhold, AC Horsens og Randers 1-1 i en kamp hvor at Randers spillede bedst. Søndagens sene kamp stod mellem Vejle og Brøndby, hvor Brøndby skuffede med blot at spille 0-0 og dermed tabte Brøndby anden pladsen til FC Midtjylland.

AaB 0 – 2 AGF

Hvis man er AaB-fan og glæder sig til kampen på onsdag på udebane mod Celtic må man se frem til kampen med bange anelser, idet at de forsvarende mestrer nok en gang skuffede. Allerede efter syv minutter kom AaB bagud, da AGF’s nyerhvervelse Jakob Poulsen kanonerede et frispark ind få meter væk fra AaB’s felt. Målet fik ikke ålborgenserne til at vågne op – tværtimod og det var derfor fortjent at AGF gik til pausen med 1-0. Efter 61 minutter var AaB-fansene i ekstase, efter at Andreas Johansson havde fået bolden over stregen, men målet blev korrekt annulleret. Det annullerede mål satte gang i en god AaB-periode, men ind kunne AaB ikke få bolden, i stedet var det AGF der bragte sig ydligere foran efter at Jeremiah White havde drævet gæk med AaB-forsvaret sendte han bolden ind bag en chanceløs Karim Zaza. Dermed endte kampen 2-0 til AGF, der med sejren lagde afstand til bunden.

FC Midtjylland 3 – 1 Esbjerg fB

Det er efterhånden et kendt faktum at SAS Arena næsten er uindtagelig og det lykkedes heller ikke Esbjerg at få point med hjem fra fortet i Herning. Det var to tændte hold der løb på banen fra kampens start, hvorfor der blev begået mange frispark, hvilket blandt andet gik meget udover Salami. Efter 21 minutter kom FCM i front, da Nikolaj Høgh og Kristian Flittie Onstad stødte sammen og det udnyttede Jonas Boring ved at tage bolden og derefter afdrible Lars Winde for derefter at sende bolden sikkert i mål. Syv minutter senere var den gal igen for Vestjyderne. Denne gang brød Christopher Poulsen igennem på venstre kanten og smed et indlæg ind i feltet som til sidst havnede hos Danny Olsen, der sikkert sendte bolden i kassen. I anden halvleg kom Esbjerg bedre med, hvilket gav pote i midten af anden halvleg, hvor at Emanuel Ukpai flugtede bolden i mål. Derefter var Esbjerg meget opsatte på at komme helt tilbage i kampen, men det blev ødelagt efter 74 minutter, hvor at Martin Vingaard fik sit andet gule kort. Få minutter senere gjorde indskiftede Frank Kristensen det til slutresultatet 3-1.

AC Horsens 1 – 1 Randers FC

I den vitale midterkamp mellem Horsens og Randers, lagde Randers bedst ud og Randers kunne kun takke sig selv for ikke at føre ved pausen, da både Bedi Buval og Marc Nygaard misbrugte op til flere 100 % chancer. Særligt Søren Jochumsen var en pine for Randers angriberne, da han i flere omgange agerede en levende mur i Horsens-målet. I slutningen af kampen kom der gang i målscoringen, da Mikkel Bechmann otte minutter før tid fandt Søren Berg, der gjorde det til 1-0 til Randers. Blot fire minutter senere svarede AC Horsens igen, efter at Simon Nagel bankede bolden afsted uden Kevin Stuhr-Ellegaard kunne nå at reagere i Randers-målet. Efter det uafgjorte resultat er Randers placeret på femtepladsen og Horsens på ottendepladsen.

Vejle BK 0 – 0 Brøndby IF

Kampen startede i et hæsblæsende tempo med chancer til begge hold, men godt målmandsspil af Stephan Andersen gjorde at der stadigvæk stod 0-0 efter det første kvarter. Derefter gik holdene gevaldigt ned i tempo og det var først i slutningen af kampen der igen skete der store. Anført af en storspillende indskifter i Alexander Farnerud var Brøndby flere gange ved at bringe sig foran, men hver gang var det lige ved og næsten. Specielt Michael Krohn-Dehli havde flere store muligheder for at afgøre kampen, men i stedet for at afslutte driblede han enten videre eller afleverede bolden. I slutminutterne pressede Brøndby gevaldigt på og med få minutter tilbage følte Brøndby sig snydt for et straffespark, da Daniel Wass blev væltet omkuld inde i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs og dermed endte kampen 0-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu