Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 5. Runde

Dansk fodbold

En ny runde er nu færdigspillet i SAS Ligaen. Det var en runde uden så mange mål, men spænding manglede der bestemt ikke.

FC København – Esbjerg fB

Esbjerg chokstartede, da de allerede efter syv minutters spil bragte sig i front. Niki Zimling sendte bolden i mål på et frispark, som Jesper Christiansen nok burde have taget. FC København kom dog tilbage, Hjalte Nørregaard fulgte op på et skud fra Libor Sionko, og bragte balance i regnskabet. I anden halvleg kom hjemmeholdet også i front. Michael Gravgaard kom højest til et indlæg. Få minutter efter kom FCK yderligere foran. Denne gang var Marcus Allbäck manden bag målet. Det skulle også blive 4-1 ved Morten Nordstrand, inden Esbjerg kunne reducere ved Demba-Nyrén. I kampens overtid fik vi endnu et mål. Morten Nordstand med en sand perle af et mål. Kampen endte 5-2.

FC Nordsjælland – FC Midtjylland

Allerede i starten af kampen, fik udeholdet en fordel. Nordsjællands Issey Farran så på tåbelig vis rødt kort efter at have fået to gule i træk. Først for at nedlægge sin modstander, og dernæst for brok. Midtjyderne formåede dog ikke at udnytte deres overtal i første halvleg, og stillingen var 0-0 ved pausen. I anden halvleg kunne Marcus Pode noget overraskende bringe sit hold i front. Men blot fem minutter efter var der blevet udlignet. Baba Collins scorede til slutresultatet 1-1.

Lyngby BK – AC Horsens

Horsens har lagt det kedelige spil fra sidste sæson væk, og i stedet fundet noget mere offensivt frem. Første halvleg bød på god underholdning, men ingen mål trods flere store chancer. Blandt andet var Horsens’ Gilberto tæt på, men hans skud manglede den sidste skarphed. I anden halvleg fortsatte de gode takter, med Horsens i den dominerende rolle. Der blev dog ikke scoret i kampen, som dermed endte 0-0.

Randers FC – OB

Randers skulle forsøge at vinde sæsonens femte kamp i opgøret mod OB. Det var da også hjemmeholdet der startede bedst ud, men efterhånden som kampen skred frem satte OB sad mere og mere på spillet. Der blev dog ikke scoret i første halvleg. I anden halvleg virkede begge hold tændte, og Kim Christensen havde en god mulighed for at bringe fynboerne i front. Bolden gik dog tæt forbi den ene stolpe. Ingen af holdene formåede at få bolden i mål, og kampen endte 0-0.

AaB – AGF

Hjemmeholdet var favoritter i dette opgør, men det var alligevel gæsterne fra AGF, der startede bedst ud. Flere chancer, som dog ikke blev omsat til mål. Kort før pausen viste AaB, at de var lidt mere skarpe end AGF. Andreas Johansson bragte hjemmeholdet i front. Derefter var det igen AGF, der tog over, og de kom igen frem til flere chancer. Men igen manglede skarpheden. Den var der til gengæld hos AaB-angriberen Rade Prica, der fra tæt hold lukkede kampen med sin scoring til 2-0.

Viborg FF – Brøndby IF

Vi fik en rigtig spændende start på kampen, hvor Viborg havde spillet, mens der var chancer til begge hold. Det var Viborg der gennem hele første halvleg styrede spillet, og de fik også scoret. Petter Furuseth sørgede for pauseføring til Viborg. I anden halvleg vendte billedet fuldstændig, og det var nu Brøndby i den dominerende rolle. Udeholdet spillede sig frem til mange store chancer, og det lykkedes da også for Morten ’Duncan’ Rasmussen at få reddet et enkelt point til Brøndby. 1-1 endte kampen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu