Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 28. Runde

Dansk fodbold

AaB ligner mere og mere de kommende SAS Liga-mestre, efter at FCK mandag aften tabte 3-2 på udebane. Viborg ligner mere og mere den anden nedrykker, da de med fem kampe igen er 9 point efter AGF på 10. pladsen.

AGF 0 – 2 OB

OB satte sig fra kampens start på begivenhederne. Efter 23 minutter gjorde en storspillede Jonas Boring det til 1-0, efter et indlæg fra Bolaños headede Borring bolden i mål fra tæt hold. I anden halvleg fortsatte det med OB som spilstyrende og chanceskabende. Efter fem minutters spil af anden halvleg gjorde Johan Absalonsen det til slutresultatet, 2-0, efter at Borring sendte en følt bold ind i panden på Johan Absalonsen, der headede på indersiden af stolpen og selv fulgte op på returbolden og satte bolden i mål. I kampens sidste 40 minutter vågnede AGF, men det var ikke nok til at score.

Lyngby 1 – 2 FC Midtjylland

Et svagt Lyngby-forsvar blev udstillet to gange indenfor de første 16 minutter, da Mikkel Thygesen og Adigun Salami bragte gæsterne foran. Efter målene dalede spillets kvalitet kraftigt. Lyngby havde mange gode idéer, men den sidste skarphed manglede. Anden halvleg var en kedelig affære med kun få store chancer. Det meste af spillet foregik langt væk fra de to målmænd, og især Lasse Heinze var sjældent i aktion. Det lignede længe en midtjysk sejr, men ti minutter før tid kom der alligevel spænding i opgøret, da Mikkel Beckmann scorede direkte på frispark. Lyngby kastede alle mand frem i en hektisk afslutning på kampen, hvor FC Midtjylland dog havde de største muligheder for at lukke kampen helt.

Brøndby 3 – 0 FC Nordsjælland

Brøndby skulle bruge 70 minutter på at spille pokal-tømmermændene væk, men da de først var blevet spillet væk, spillede Brøndby FC Nordsjælland ud af banen. Kampens første 70 minutter er ikke værd at skrive hjem om, der var enkelte gode momenter, med rimelig store chancer, som dog aldrig blev helt farlige. Stefan Gislason åbnede ballet med et vidunderligt, stående saksespark efter 72 minutter, væltede målene ind bag Jesper Hansen i gæsternes mål. Samuel Holmén kunne efter en flot soloaktion i højre side, sende bolden i mål til 2-0. Det skulle blive endnu værre for nordsjællænderne, da Christian ”Krølle” Nielsen legede målmand på Samuel Holméns hovedstød og ganske rigtigt dømte dommeren straffespark. Straffesparket satte Martin Ericsson sikkert i mål til slutresultatet 3-0.

Esbjerg 3 – 2 Randers

Efter en første halvleg, hvor Randers var tættest på at komme scoringstavlen, kom der gang i kampen i anden halvleg. Efter knap en times spil kom hjemmeholdet på 1-0. Et frispark blev sendt ind i feltet, og her dukkede det svenske nyindkøb, Fredrik Björck op og umarkeret satte han panden på bolden som strøg i nettet. Efter målet vågnede Randers op og minuttet senere gjorde Marc Nygaard det til 1-1, efter at Nygaard var kommet højest til vejrs på et hjørnespark. Otte minutter senere kom Vestjyderne igen i front, da Martin Vingaard kanonerede bolden ind til 2-1. Men bedst som Esbjerg gik og troede, at sejren var i hus, dukkede store Mac Nygaard igen op i Esbjergs felt og gjorde det til 2-2. Jubelen blev dog kort for Randers. Jesper Lange var nemlig hurtig til for tredje gang i kampen at bringe hjemmeholdet foran, da han med seks minutter igen – og bare fire minutter efter seneste mål – scorede til resultatet 3-2.

Viborg 0 – 1 AaB

15 gode minutter var nok for topholdet AaB. Efter 15 minutter stod AaB’s Andreas Johansson pludselig alene med Viborgs målmand. Svenskerens dybdeløb snød hjemmeholdets spillere fuldstændig, og Johansson chippede iskoldt bolden i kassen efter en sublim stikning fra Thomas Enevoldsen. Efter målet var det som om at AaB tog sejren forgivet, at AaB så senere gik hen og vandt, kan de takke den unge Kenneth Stenild for, som med flere store redninger holdte nullet i AaB-målet. I det allersidste minut af kampen, lignede det at Viborg efter et utal af chancer omsider ville få udlignet, men det skete ikke da Kenneth Stenild på mærkværdigvis fik lavet en fodparade på Jacob Olsens afslutning. Viborg, der endnu ikke har vundet i forårssæsonen, har ni point op til AGF på den rigtige side af stregen.

AC Horsens 3 – 2 FC København

FCK var nødt til at vinde dagens kamp mod AC Horsens for stadigvæk have at en chance for at vinde mesterskabet, men FCK skuffede og tabte kampen 3-2. Første halvleg var målløs. I anden halvleg skete der ting og sager, da Ståles tropper mandede sig op i anden halvleg. Der var spillet godt og vel en time, da Morten Nordstrand sendte bolden i nettet til 1-0, da Horsens-keeper, Søren Jochumsen efterlod en returbold på langskuddet fra Zdenek Pospech. Ti minutter senere gjorde Gilberto det til 1-1, efter fornemt forarbejde af Rawez Lawan. Kort tid efter 1-1-målet, syntes Jesper Christiansen at københavnerne skulle ud og arbejde hårdere for sejren, da han ikke kunne redde en forkølet afslutning fra Rawez Lawan. Efter 83 minutter lukkede Steffen Lauser kampen til 3-1 på et brag af et langskud. Der blev lidt spænding til sidst da Marcus Allbäk med fem minutter igen headede Libor Sionkos frispark i mål. Med dagens nederlag ligger FCK kun nummer fire med fem kampe igen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu