Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 25. runde

Dansk fodbold

FC København skuffede igen fælt da de på udebane tabte til Randers. Lyngby ligner mere og mere en nedrykker da de i bundopgøret på NRGI Park tabte med 3-1 til AGF. Vi bringer dig her det fulde overblik over SAS Ligaens 25. runde.

Randers FC 2 – 1 FC København

FCK var i rundens tidlige kamp på besøg i Kronjylland, hvor at Ståle Solbakken fra tribunen kunne se et FCK-hold presse Randers det første kvarters tid, men derefter overlod københavnerne spillet til Randers. Efter 30 minutter scorede Søren Berg sit første mål for Randers efter at Tidiane Sane spillede Bedi Buval fri og derefter spillede Bedi Søren Berg helt fri og Berg kvitterede med sit første mål for Randers. I anden halvleg fortsatte Randers deres pres, men i stedet for en Randes scoring, gjorde Morten Nordstrand det til 1-1 efter 73 minutter. Efter scoringen havde FCK flere gode muligheder, men københavnerne var ineffektive foran målet. Tre minutter før tid gjorde Fabinho det til 2-1 på et drømmehug lidt ude for feltet, på vej ind i målet ramte bolden Zanka og dermed snød afslutningen fuldstændig Jesper Christiansen. FCK er efter nederlaget uden sejre i de sidste tre SAS Liga kampe.

Aarhus Gymnastik Forening 3 – 1 Lyngby BK

Der var søndag eftermiddag dømt bundopgør på NRGI Park. Opgøret fik en meget livlig start da Jerry Lucena efter 28 sekunder. Efter målet sad AGF på det meste, men efter en halv time sov AGFs forsvar, da Lyngby tog et indkast hurtigt, hvorefter at Kim Aabech lagde bolden ind over til Christian Holst som gjorde det til 1-1. AGF svarede dog hurtigt igen da Dioh Williams seks minutter senere gjorde til 2-1. 12 minutter inde i anden halvleg så Lyngby-spillerne på mens Jeremiah White lavede finter uden for feltet og pludselig bankede den hurtige spiller bolden i mål til 3-1. AGF fortsatte med at dominere kampen ud, dog uden at score ydligere. Med nederlaget tyder meget på at Lyngby bliver den ene ud af to nedrykkere.

AC Horsens 2 – 0 FC Nordsjælland

Det var et skadesplaget FC Nordsjælland hold der søndag var taget til Horsens. Dette kunne også ses da AC Horsens dominerede kampen fra start. Efter 12 minutter erobrede Henrik Hansen bolden midt på FCNs banehalvdel, trak ind i feltet og spillede bolden på tværs, hvor Gilberto Macena let kunne banke den i nettet og bringe Horsens foran. Efter pausen startede nordsjællænderne bedst, hvor blandt andet Martin Bernburg havde flere nærgående forsøg. Og da FC Nordsjælland ikke kunne udnytte chancerne og samtidig måtte bruge tid på at justere på truppen på grund af de mange udskiftninger, blev det i stedet Casper Johansen, der lukkede kampen til Horsens’ fordel. Efter et boldtab havnede bolden hos ham på kanten af feltet efter 72 minutters spil, og han sparkede den resolut i netmaskerne med venstrebenet.

Viborg FF 1 – 1 FC Midtjylland

Der var dømt lokalopgør da Viborg og FCM søndag eftermiddag mødtes i Domkirkebyen. Der var underholdning og god gang i sagerne fra første minut, og. Efter 20 minutter scorede svenskeren Ken Fagerberg, der med sit første mål for FCM bragte dem foran. Efter godt forarbejde fik han en lidt tilfældig bold tæt under mål, og han scorede sikkert. Efter scoringen blev ulvene ved med at presse på, dog uden at score. Efter pausen startede Viborg det der skulle vise sig at blive et for stort pres for midtjyderne. Christian Muomaife var netop blevet skiftet ind, da han fik en dyb stikning fra Søren Ulrik Vestergaard. På kanten af feltet fik nigerianeren snydt et par modstandere, før han flot hamrede bolden i kassen til slutresultatet. Det ene point var Viborgs første i seks kampe.

Brøndby IF 0 – 2 Odense Boldklub

Brøndby skulle se om de kunne bevare den gode form de havde vist før dagens kamp, men det skulle vise sig at den sidste skarphed manglede. I en fysisk plaget kamp gjorde Hans Henrik Andreasen det til 1-0 efter at Peter Nymann havde slået bolden ind over gav Stephan Andersen en returbold som Andreasen nemt kunne sende i mål til 1-0. Efter scoringen sad OB på spillet resten af halvlegen. I anden halvleg gik OB en smule i stå og virkede fysisktrætte og Brøndby havde spillet, dog uden at komme til de helt store chancer. I det sidste minut gjorde Djiby Fall det til 2-0 efter at Brøndby satsede på at udligne. Med sejren over Brøndby, melder OB sig for alvor ind i medaljekampen.

Esbjerg fB 1 – 1 AaB

Der var på forhånd spået at kampen mellem to af SAS Ligaens mest formstærke hold, det skulle vise sig at holde stik. Efter en hektisk start satte Esbjerg sig på kampen og det udnyttede de efter 27 minutter gjorde Søren Rieks det til 1-0 efter at Jesper Jørgensen fandt Frank Hansen i dybden, Frank Hansen spillede bolden videre ind over til Søren Rieks som satte bolden sikkert ind. Efter scoringen pressede AaB og det blev udnyttet efter 41 minutter hvor Jeppe Curth nemt kunne sende bolden i mål på oplæg af Kasper Risgaard. Anden halvleg bød på AaB-dominans, men som kampen skred frem blev chancerne mindre. De sidste minutters tid bare meget præg af at Anders Hermansen tabte kampen, hvor flere spillere lavede hævnakter. Kampen endte fortjent 1-1. Med det uafgjorte resultatet bevare AaB første pladsen med fem point ned til FC Midtjylland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu