Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 24. Runde

Dansk fodbold

FC København tabte for anden SAS Liga kamp i træk point, imens at FC Midtjylland i topopgøret mod AaB slog SAS Ligaens nummer et. Det og meget mere bringer vi i referaterne fra 24. spillerunde i SAS Ligaen.

Brøndby IF – Esbjerg fB

Brøndby fortsatte i kampen mod Esbjerg deres fremmarch mod deres målsætning om top 4. Brøndby styrede spillet i det meste af kampen, presset gav pote efter 43 minutter hvor Stefan Gislason på et langskud sendte bolden forbi Lars Winde, som så skidt ud i den situation. Kort inde i anden halvleg fik Michäel Murcy udlignet. Franskmanden havde ingen problemer med at passere Stephan Andersen efter et indlæg fra højre side. Resten af kampen stod der Brøndby på, men Drengene Fra Vestegnen skulle helt hen til det 87. minut hvor Chris Katongo kunne slå sine velkendte vejrmøller.

FC Midtjylland – Aalborg BK

FC Midtjylland er igen med i mesterskabskampen da de på hjemmebane besejrede SAS Ligaens nummer et med 2-0 hjemme på SAS Arena. Første halvleg var et stort FCM pres, men det blev ikke udnyttet til en scoring på trods af flere store chancer. Der var kun spillet syv minutter af anden halvleg, da Kenneth Stenild boksede et ellers ufarligt indlæg lige ned for fødderne af Mikkel Thygesen, der trykkede af i udkanten af feltet. Et heldigt mål, men fortjent 1-0 til midtjyderne. Efter scoringer begyndte AaB at presse på, men de kom aldrig rigtig frem til nogen store chancer, i stedet for en AaB-udligning slog FCM kontra i overtiden hvor Danny Olsen gjorde det til slutresultatet 2-0.

FC Nordsjælland – Aarhus Gymnastik Forening

Bundholdet AGF fik scoret sit første mål i forårssæsonen, men det var ikke nok i en kamp hvor AGF ellers fik presset nordsjællænderne. FC Nordsjælland kom planmæssigt foran efter 16 minutter da Martin Bernburg bankede bolden fladt i mål efter et indlæg fra Henrik Kildentoft. Men AGF gav ikke op, hvilket gav pote i anden halvleg da Jesper Blicher fik scoret det første mål for AGF i forårssæsonen. Glæden varede dog kort for De Hvie, for 10 minutter senere rev Anders Kure Martin Bernburg omkuld i feltet, og samtidig fik Anders Kure direkte rødt. Thomas Kristensen scorede sikkert på straffesparket, og bare to minutter senere gjorde Issey Farran det til 3-1. Bedst som man troede FCN havde lukket kampen gjorde AGF det til 3-2 da Jeremiah White fik bolden midt foran målet og scorede sikkert. Men AGF kom ikke nærmere udligningen.

Lyngby BK – Randers FC

Bundholdet Lyngby var i overtal i over en halvleg, men formåede ikke at udnytte det. Største og nærmest eneste chance i første halvleg fik Christian Holst efter et glimrende indlæg fra Mikkel Beckmann. Men Lyngbys færøske topscorer var uheldig og ramte stolpen. Kampens mest dramatiske episode fandt sted efter 42 minutter hvor Alain Behi efter to gange gult kort fik rødt, to minutter før udvisningen havde Behi fået gult kort, to minutter senere fik Lyngby et frispark, hvor Behi skubbede bolden væk, og da reglerne siger at det må man ikke måtte Behi tidligt i bad. Lyngby dominerede resten af kampen, med store chancer til blandt andet Mikkel Bechmann og Kim Aabech. Først stod Bechmann helt fri foran mål, men på forunderligvis lykkedes det landsholdsspilleren at brande den store chance. I overtiden var indskiftede Kim Aabech tæt på at afgøre kampen, men hans skud blev flot pareret helt ude ved den ene stolpe af Kevin Stuhr-Ellegaard i Randers-målet.

Odense BK – FC København

”Byens Hold” havde muligheden for at komme tættere på topholdet, AaB efter AaB havde tabt 2-0 på udebane til FC Midtjylland, men københavnerne tog ikke imod muligheden. OB startede kampen bedst og det var lige ved at det resulterer i et mål efter et kvarter hvor Djiby Fall var tæt på, men hans skud blev pareret af Jesper Christiansen. Stille og roligt overtog FCK spillet, uden at komme til de helt store chancer. I stedet var De Striwede tæt på at komme foran da Hans Henrik Andreasen var tæt på at score, da hans flotte helflugter på kanten af feltet prellede af på stolpen. I anden halvleg fortsatte københavnerne med at dominere, men ligesom i første halvleg kom de ikke til nogen åbne chancer. Akkurat som i første halvleg var det OB der var farligst, denne gang da Peter Nymanns skud blev rettet af, og kun en verdensklasseredning af Jesper Christiansen forhindrede en fynsk scoring. I slutningen af kampen havde FCK et par muligheder som ikke rigtig blev farlige.

Viborg FF – AC Horsens

En chok start af Horsens gjorde livet rigtig svært for Viborg, Viborg kom sig over chokket, men det var ikke nok da Horsens vandt 3-1. Kampen startede fuldstændig vandvittigt da AC Horsens efter 18 sekunder kom foran efter et indlæg fra Rawez Lawan som John Alvbåge burde have grebet, men i stedet for at gribe den, parrede han bolden ud til en helt fri Søren Friis. Få minutter senere blev det endnu værre da Mikkel Rask fejlvurderede et langt fremlæg, og det udnyttede Rawez Lawan til at komme helt fri. Han lobbede bolden over en fremstormende Alvbåge. Efter chokket pressede Viborg på halvlegen ud, hvilket gav bonus få minutter før pausen da Suni Olsen bankede bolden i mål til pausestillingen 2-1. Anden halvleg var knap nok startet før Rawez Lawan med sit andet mål gjorde det til slutresultatet 3-1. Efter scoringen kom Viborg aldrig igen og Horsens var også tættere på 4-1 end Viborg var på en reducering. Med nederlaget ligner Viborg en nedrykker sammen med Lyngby.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu