Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 21. Runde

Dansk fodbold

21. runde af SAS Ligaen konfirmerede, at Brøndbys udebanekompleks fortsat ikke er fortid. Derudover viste ligaens spydspids AaB også, at de også i foråret vil være svære at bremse, mens nedrykningsholdene efterhånden får det svært. Vi bringer dig det komplette overblik over 21. runde.

FC København – AC Horsens

I rundens første kamp kom Horsens på besøg i Parken. Efter 28 minutters spil gav Per Gade hjemmeholdet en hjælpende hånd, da han ramte bolden med hånden, hvorefter dommer Henning Jensen fløjtede straffespark. Tjekken Libor Sionko var sikkerheden selv, og sørgede for scoringen til 1-0, hvilket også blev slutresultatet, selvom københavnerne havde et hav af muligheder for at udbygge.

FC Midtjylland – Lyngby

På den jyske hede var det gæsterne, der kom først på måltavlen, da den blot 19-årige Ronni Hansen flot placerede bolden op i højre målkrog efter 51 minutter til Lyngbys første mål på SAS Arena nogensinde. Fire minutter senere fik Frank Kristensen dog udlignet. Efter en times spil opstod der tumult, da Håkansson tacklede Dennis Flinta hårdt, hvorefter han sendte en hånd op i hovedet på Flinta, hvilket mundede ud i et direkte rødt kort til danskeren. Trods Lyngbys undertal fik de en god scoringsmulighed med et kvarter tilbage af kampen, men skarpheden manglede. Kristensen havde dog flere mål i støvlerne til sit 250 kamps jubilæum, da han med fire minutter tilbage af opgøret slog FCM-sejren fast.

Randers FC – Esbjerg fB

Den første halve time bød ikke på megen underholdning, men pludselig kom Randers’ anfører på måltavlen. Ralf Pedersen kunne efter 32 minutter sætte en lang tå på Søren Bergs indlæg til resultatet 1-0. Esbjergs Michaël Murcy var tæt på at bringe balance i resultatet, men han havde ikke mål i støvlerne denne søndag. Kampen endte 1-0.

AaB – Viborg

Med FCK’s sejr over ACH lørdag, var københavnerne førerholdet i SAS Ligaen, men det var blot for en kort bemærkning. AaB viste søndag efter middag, hvorfor man fortsat ikke skal afskrive dem for guldmetal i denne sæson. Kasper Risgård var kreatøren bag ålborgensernes første mål efter 23 minutter, da Viborgs forsvar stod fuldstændigt passivt, mens holdkammeraten Thomas Enevoldsen blot syv minutter efter slog sejren fast. Kampen endte 2-0.

FC Nordsjælland – Brøndby IF

Det skulle blive spændende at se, om Brøndbys udebanekompleks var fortid, da “Drengene fra Vestegnen” gæstede Farum Park. Brøndby producerede et hav af chancer, og det så længe ud til, at holdet sagtens kunne hive en sejr hjem mod FCN, men efter en times spil kunne Martin Bernburg så score kampens enlige mål, der sikrede FCN’s første sejr nogensinde mod Brøndby IF.

OB – AGF

OB behøvede point, hvis de fortsat skulle være med i medajlestriden, og specielt en mand gjorde fynboernes målsætning realistisk. To mål af Jonas Borring i det henholdsvis 34. og 43. minut var nok til at sejre OB alle tre point mod et sløjtspillende AGF-mandskab.Kommentér

2 kommentarer til “Referat: SAS Ligaen 21. Runde

  1. Philip Bludnikow siger:

    FCN – Brøndby var en surrealistisk kamp. Jeg har aldrig overværet en kamp med så mange store chancer til det ene hold, mens det andet hold vandt. Det var helt vanvittigt.

  2. xLevent siger:

    . Fuck fck de er altid så fucking heldige 😀

    Per nilesen for brøndby er rigtiggod i angrebet de skal bruge ham der op!:p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu