Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 2. runde

Dansk fodbold

Denne SAS Liga-runde bød både på overraskelser og forventede sejre til medaljeaspiranterne.

Brøndby IF – FC Nordsjælland

Brøndby startede kampen flot, og indkøbet fra Lyngby, Tobias Mikkelsen, var i spillehumør. Således bragte han Brøndby foran efter 18 minutters spil på et flot mål. Samme Tobias Mikkelsen var i spil senere i første havleg, hvor han med flot overblik fandt Ericsson, som nemt kunne udbygge føringen. I anden halvleg kom FCN dog bedre med, og Martin Bernburg kunne på en kæmpe brøler af Per Nielsen reducere til 2-1. Kort før tid var det så den tidligere Brøndby-spiller Henrik Kildentoft, der flot steg til vejrs ved et frispark og headede udligningen ind til 2-2, som også blev slutresultatet.

AC Horsens – FC Midtjylland

FC Midtjylland startede kampen klart bedst mod Horsens, og den tilbagevendte Frank Kristensen kunne på et flot hovedstød bringe gæsterne på sejrskurs. Sådan skulle det dog ikke gå, da Magnus Troest klodset begik straffespark på Gilberto kort for pausefløjt. Det udnyttede Henrik Hansen med en sikker eksekvering fra ellevemeteren. I anden halvleg lukkede Henrik Hansen kampen med sin scoring til 2-1.

Lyngby – Randers FC

Lyngby var tilbage efter nogle års fraværelse i landets bedste række. Det blev dog ikke til det comeback, som mange havde håbet på. Lyngby var godt med indtil en times spil, hvor fysikken ikke rakte længere. Randers scorede dermed tre mål i den sidste halve time, og sikrede sig dermed en komfortabel 3-0-sejr. Målscorene for Randers var Thomas Dalgaard, Jan Frederiksen og Bédi Buval.

Viborg FF – Esbjerg fB

Viborg fik en opvisning af fodbold i kampen mod Esbjerg. Esbjerg kørte rundt med det stakkels Viborg-forsvar ,og scorede fem mål inden dommeren fløjtede kampen af. Især Rajko Lekic var en fornøjelse at se på, da han med et hattrick reelt afgjorde kampen på egen hånd. En anden spiller, der var værd at holde øje med, var indskifteren Anders Nøhr, der gik fra banen med to scoringer. Slutresultatet blev derfor de ydmygende cifre for Viborg, 0-5.

AGF – OB

AGF tabte deres comeback-kamp mod Horsens, og var klar til at tage revanche mod det stærke OB-hold. Det skulle dog ikke gå, som århusianerne havde håbet på. Fynboerne kom på 1-0 efter den halve time på et mål af Johan Absalonsen efter en flot kontra. AGF kom dog bedre med i kampen, men formåede ikke at score i den periode, hvor de kontrollerede kampen. Derfor var det heller ikke ufortjent, da indskiftede Mads Timm afgjorde kampen med sit mål til slutresultatet 0-2.

AaB – FC København

AaB startede kampen bedst, og Rade Prica havde en stor chance allerede efter fem minutter. Første havleg var i det hele taget en tam affære for de godt 9000 fremmødte tilskuere. Der kom mere gang i den i anden halvleg, hvor Nomvethe efter tre minutters spil bragte AaB foran efter et dårligt frispark, som landede for fødderne af sydafrikaneren. AaB skulle dog ikke være så heldige at tilføje FCK’s andet nederlag i denne sæson, da den norske forsvarsspiller Brede Hangeland flot steg til verjs ved et hjørnespark, og headede udligningen til 1-1 ind.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu