Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 14. Runde

Dansk fodbold

De forsvarende danske mestre, F.C. København, led et overraskende nederlag til Randers hjemme i Parken. FC Midtjylland spillede sig via en sejr over Viborg op på førstepladsen i rækken, mens Brøndby jagtede den tredje sejr på stribe i Odense. Vi bringer en oversigt over fjortende runde i landets bedste række.

Lyngby – AGF

Der var dømt bundbrag i Lyngby, da ligaens to bundpropper mødtes. Det var i kampens start tydeligt at se at der var meget på spil, da begge hold åbnede noget nervøst. Der blev ikke scoret i første halvleg, men i anden halvleg overtog AGF fuldstændig styringen af opgøret. Holdet pressede Lyngby godt, og kom frem til flere stor chancer. I det 70. minut bragte Peter Graulund udeholdet i front på et hovedstød. Ti minutter før tid var samme Graulund på pletten igen, og han afgjorde reelt kampen. Kort tid efter kom hjemmeholdet på tavlen ved Mikkel Beckmann på et flot langskud, inden Lars Pleidrup, der spillede en flot kamp, scorede til slutresultatet 1-3.

FC Midtjylland – Viborg FF

Udeholdet chokstartede, da de efter blot 12 minutters spil kom foran. Jakob Olesen sendte bolden ind i Midtjylland-målet efter klumpspil i feltet. Kort tid inden der blev fløjtet til pause fik hjemmeholdet udlignet, da Frank Kristensen fik ram på en afslutning af Mikkel Thygesen. I anden halvleg tog Midtjylland over, og lagde et godt pres på Viborg. Vi skulle dog helt frem til overtiden før forløsningen for hjemmeholdet kom. Maros Klimpl sikrede med sit mål FCM sejren, efter et drop af Viborg-keeper John Avlbåge.

F.C. København – Randers FC

Hjemmeholdet satte sig på kampen lige fra starten af opgøret, men det store pres gav ingen scoringer. Randers tog føringen på et straffespark eksekveret af Kenneth Møller Pedersen i det 37. minut. I anden halvleg ramte F.C. København flere gange træværket, men ind ville bolden ikke. Randers kæmpede det bedste de havde lært for at holde føringen hjem, og dette lykkedes. FCK måtte dermed notere deres andet nederlag på hjemmebane i denne sæson.

FC Nordsjælland – AC Horsens

Horsens har overrasket positivt indtil videre i denne sæson, hvor de er med helt fremme. Holdets topscorer, Gilberto Macena, satte gang i kampen, da han i det tiende minut bragte udeholdet foran 0-1. Nordsjælland havde svært ved at komme ind i opgøret, og det blev blot sværere, da Horsens i anden halvleg kom foran 0-2. Det var Casper Johansen, der kom på måltavlen. Ti minutter før tid fik Bejram Fetai reduceret, da han scorede til 1-2. Hjemmeholdet kom ikke tættere på, og Horsens kunne notere en vigtig sejr, der betyder, at de holder sig godt til oppe i toppen af ligaen.

OB – Brøndby IF

Brøndby skulle forsøge at hente den tredje sejr på stribe, da de tog til Odense til en svær kamp på Fionia Park. Det var hjemmeholdet OB, der kom bedst fra start, og de havde meget spil omkring Brøndby-feltet. Det blev dog ikke til de helt store chancer, og Brøndby kom derefter bedre med i opgøret. Bengt Sæternes og Mads Timm brændte et par gode chancer for hjemmeholdet, mens udeholdet faktisk fik bolden i mål. Der blev dog fløjtet for frispark til OB, og scoringen blev derfor annulleret. Kampen endte uden scoringer, 0-0.

AaB – Esbjerg fB

Rundens sidste opgør stod mellem ligaens to mest scorende hold. Gæsterne fra Esbjerg lagde godt ud, dog uden at komme frem til de helt store målchancer. Jeppe Curth kunne sende hjemmeholdet i front, da han modtog en god aflevering fra José Mota, og derefter let kunne sende bolden i mål. AaB viste ikke det flotte spil, som de ellers på det seneste har vist, men Jeppe Curth er en målfarlig herre, og det viste han da han scorede sit andet mål i kampen til 2-0. Dette blev også resultatet af opgøret, i en kamp hvor AaB viste stor kynisme.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu