Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 12. Runde

Dansk fodbold

Brøndby fik brudt forbandelsen, og vandt endelig en ligakamp på udebane. Det gik ud over Viborg, som nu ligger under de blå/gule i tabellen, som F.C. København fortsat topper, selvom det lykkedes for FC Nordsjælland, at stjæle point fra mestrene. Vi bringer referater af rundens kampe.

Viborg FF – Brøndby IF

Se referat af kampen Her.

Randers FC – FC Midtjylland

Kampen startede livligt, og begge hold spillede sig frem til scoringsmuligheder. Efter lidt mere end en halv times spil bragte Alex Da Silva hjemmeholdet i front, da han fra kanten af feltet flugtede bolden i mål. Kort tid inden pausefløjt øgede Tidiane Sane denne føring med et følt skud fra omkring 20 meter. I anden halvleg skulle udeholdet forsøge at spille sig tilbage i kampen, men midtjyderne havde svært ved at spille sig frem til store chancer, og med 20 minutter tilbage af opgøret afgjorde Alex Da Silva kampen, da han med sit andet mål gjorde det til slutresultatet 3-0.

AC Horsens – Lyngby BK

Horsens skulle forsøge at stå favorit-distancen i kampen mod oprykkerne fra Lyngby. Første halvleg var en tæt affære, hvor hjemmeholdet havde det meste af spillet, men hvor udeholdet bestemt var farlige i flere situationer. Et kvarter inde i anden halvleg kom Lyngby foran, da Mikkel Beckmann scorede fra kanten af feltet. Horsens svarede dog hurtigt igen, og Rawez Lawan fuldendte et godt angreb og scorede til 1-1. Ikke lang tid efter kom hjemmeholdet også i front, da Søren Friis efter et par fikse ting i feltet sikkert sendte bolden ind bag Lyngby-keeperen. Det lykkedes ikke for udeholdet at komme tilbage i kampen, som derfor endte med den forventede hjemmebanesejr.

Esbjerg fB – OB

I sidste runde spillede disse to hold uafgjort i Odense, og også denne rundes kamp skulle blive en meget tæt kamp. I første halvleg havde de to hold dog ikke meget at byde på, og der blev ikke scoret inden der blev fløjtet til pause. I anden halvleg havde begge hold et par gode chancer, men der blev heller ikke scoret her. Kampen endte derfor 0-0. I kampens overtid fik udeholdets Magnus Troest rødt kort, efter at have modtaget sit andet gule kort.

F.C. København – FC Nordsjælland

FC Nordsjælland var på forhånd det eneste hold, der i denne sæson havde formået at slå de forsvarende danske mestre, og igen i denne kamp var de på jagt efter point. Første halvleg bød ikke på mange store chancer, men hjemmeholdet havde det spilmæssige overtag. I anden halvleg kom de foran, da Markus Allbäck kunne tæmme bolden i feltet, og sikkert sende FCK i front. Efterfølgende havde hjemmeholdet gode muligheder for at komme yderligere foran, men i stedet for en 2-0-føring blev det 1-1. Det var Dennis Cagara, der kort før tid blev Nordsjællands helt, da han udlignede til slutresultatet 1-1.

AGF – AaB

Hjemmeholdet virkede fra start af meget tændte, og allerede efter fire minutters spil bragte Peter Graulund holdet i front 1-0. Gæsterne kom dog hurtigt igen, og Jeppe Curth udlignede efter et kvarters spil. Og Curth var ikke færdig med at score mål. Der var blot spillet 20 minutter, da han udnyttede et passivt AGF-forsvar til at bringe udeholdet i front 1-2. Hjemmeholdet svarede dog igen. Nyindkøbte Dioh Williams udlignede til 2-2 i det 22. minut. I anden halvleg kom AGF foran igen. Igen var det Peter Graulund, der fandt vejen til netmaskerne. AaB-spillerne havde dog flere mål i støvlerne. Jeppe Curth udlignede til 3-3 og scorede dermed hattrick. Andreas Johansson ville også være med i målfesten og han gjorde det således til 3-4, inden Rade Prica lukkede kampen med sin scoring til 3-5.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu