Наши партнеры

MenuReferat: SAS Ligaen 11. Runde

Dansk fodbold

De forsvarende mestre FCK forsvarede førstepladsen i ligaen, da Lyngby blev slået i Parken. De midtjyske ulve hænger fortsat på i toppen, mens Brøndby efter denne runde fortsat er under nedrykningsstregen. Vi bringer en oversigt over rundens seks kampe.

F.C. København – Lyngby BK

Rundens første opgør stod mellem de forsvarende mestre, FCK, og oprykkerne fra Lyngby. På forhånd var der ikke tvivl om hvilket hold, der var favoritter til at vinde. I første halvleg formåede bysbørnene fra Lyngby dog at stå distancen, og stillingen var uforandret ved pausen. I anden halvleg viste hjemmeholdet forskellen på top og bund i ligaen, dog var spillet ikke prangende fra FCKs side. Libor Sionko bragte med at resolut spark holdet i front. Kort tid efter fik Atiba Hutchinson tilkendt et straffespark, og dette udnyttede Hjalte Bo Nørregaard sikkert. Kampen bød ikke på de store højdepunkter, og de forsvarende mestre vandt kampen 2-0 uden at imponere.

AaB – Viborg FF

Hjemmeholdet AaB var favoritter til at slå Viborg, og kom da også planmæssigt foran 1-0 ved Siyabonga Nemvethe, som er rigtig godt spillende. Kort tid efter pausen blev denne føring fordoblet, da Jeppe Curth steg til vejrs, og headede bolden i mål. Det blev også til 3-0 ved Kasper Risgaard inden udeholdet vågnede op og satte en slutspurt ind. Først reducerede Luiz Carlos til 3-1, og otte minutter før tid bragte Christian Muomaife spændingen tilbage i kampen, da han reducerede yderligere til 3-2. Viborg kom dog ikke nærmere og AaB sejrede derfor og spillede sig op på tredjepladsen, mens Viborg fortsat er nummer 9.

OB – Esbjerg fB

Fynboerne skulle på hjemmebane forsøge at lukke hullet op til toppen i ligaen med en sejr over Esbjerg. Udeholdet havde dog andre planer med denne kamp, og Jesper Bech bragte Esbjerg i front efter ti minutters spil. I anden halvleg lykkedes det for hjemmeholdets Mads Timm at udligne, da han scorede til 1-1. Dette skulle også vise sig at blive slutresultatet, og OB fik dermed ikke den sejr, som kunne have bragt dem tættere på topholdene. De er placeret som nummer fem, mens udeholdet Esbjerg efter denne runde er nummer otte.

FC Midtjylland – AGF

Hjemmeholdet Midtjylland måtte grundet skader stille op med et meget ungt forsvar i kampen mod oprykkerne fra AGF. Det betød dog ikke det store, og midtjyderne kom i front efter otte minutter ved angriberen, Serghei Dadu. Hjemmeholdet var tydeligt det bedste hold, og Simon Poulsen slog i det 60. minut sejren fast efter en flot solopræstation. Med sejren er FC Midtjylland nummer to, mens AGF er placeret lige over nedrykningsstregen på 10. pladsen.

Brøndby IF – Randers FC

Brøndby skulle igen i denne kamp forsøge at tage et skridt ud af den krise, som hersker på vestegnen. Det startede dog ikke godt for hjemmeholdet, der kom bagud på et hovedstød af Randers’ Carsten Fredgaard. Denne føring var fuldt fortjent, da Brøndby spillede en dårlig første halvleg. Ud til anden halvleg kom et forandret Brøndby-hold. De pressede voldsomt på, og Morten Duncan Rasmussen kunne udligne på et hovedstød. Resten af kampen var nærmest et stort Brøndby-pres, dog afbrudt af kontraforsøg fra udeholdet. Der blev dog ikke scoret yderligere, trods flere store chancer. Brøndby er dermed forsat under nedrykningsstregen, mens Randers er nummer syv.

FC Nordsjælland – AC Horsens

Rundens sidste kamp startede lovende, og der var blot spillet ti minutter, da hjemmeholdets Nicklas Pedersen blev spillet fri. Hans forsøg gik dog forbi den fjerneste stolpe. En lovende start blev afløst af uinspireret fodbold fra begge holds side. Nordsjælland forsøgte at lægge et pres på Horsens, som dog stod godt i forsvaret. Anden halvleg var ikke meget mere spændende end første, og endte ligeledes uden scoringer. Kampen endte 0-0, og dette betyder, at Horsens er placeret som nummer fire, mens Nordsjælland er indehavere af sjettepladsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu