Наши партнеры

MenuReferat: Primera Division 4. Runde

Spansk fodbold

Laudrups Getafe spillede deres første kamp uden at indkassere rødt kort, samtidig vandt Barcelona hjemme over Sevilla på Camp Nous 50 års-jubilæumsdag.

Valladolid – Real Madrid

Valladolid var minutter fra en sensationel hjemmesejr over mægtige Real Madrid. Med et yderst entusiastisk hjemmepublikum i ryggen var oprykkerne klart det bedste hold på banen og må betegnes som uheldig med ikke at snuppe alle tre point. Valladolid var spilstyrende i det meste af kampen, som Real Madrids stjerner syntes at tage lidt let på. Første halvleg bød, trods Valladolid-overtag, ikke på de store chancer, da offensiven hos nyoprykkerne ikke udgjorde den store trussel hos kongeklubbens forsvar. Efter pausen fortsatte Valladolid de fornemme takter, og efter 70 minutters spil bar det frugt, da højrebacken José Zorrilla scorede et fantastisk langskudsmål. Derefter forsøgte Real Madrid med alle midler at få en udligning, og den kom tre minutter før tid, da den lille argentiner, Javier Saviola, scorede kampens sidste mål.

Atletico Madrid – Santander

Atletico har fået en skidt start på sæsonen, hvor det inden søndagens kamp, kun var blevet til to point i sæsonens første tre kampe. Søndag var der dog ingen tvivl om kampens resultat, da Santander løb ind i en afklapsning på 4-0 i Madrid. Allerede efter 12 minutter var den gal for Santander. Det var således Raul Garcia, der bragte madrilenerne i front. Efter pausen blev det kun værre for udeholdet. Først fik de smidt Jordi Lopez ud, og fem minutter senere var det så Atleticos topscorer, Sergio Agüero, der kunne score sit tredje sæsonmål til stillingen 2-0. Derefter var det en smal sag for hjemmeholdet at køre sejren hjem, og fansene fik to mål mere at gå hjem på. Først var det Diego Forlan, der gjorde det til 3-0, og i det 86. minut var det så Simao, der gjorde det til slutresultatet 4-0.

Zaragoza – Osasuna

Zaragoza fik en hårdt tiltrængt hjemmesejr i søndagens opgør mod Osasuna. Allerede efter 17 minutter bragte Zaragoza sig foran på et mål signeret af Francelino Matuzalem. Den stilling holdt dog ikke mere en syv minutter, hvor det så var udeholdets tur. Francisco Torres Belén var manden bag den udlignende scoring til 1-1, som også var stillingen ved pausen. Efter pausen bølgede kampen frem og tilbage, men det var hjemmeholdet, som først fik netmaskerne til at blafre. Holdets måltyv Diego Milito scorede på straffespark i det 70. minut til stillingen 2-1, som senere også viste sig at blive kampens resultat.

Levante – Athletic Bilbao

Efter søndagens hjemmekamp indtager Levante nu sidstepladsen med kun et enkelt point. Kampen formede sig nemlig til Athletic Bilbaos fordel, som med to scoringer af Aritz Aduritz sikrede sig sæsonens første sejr. Et kvarter før tid kunne hjemmeholdets Christian Rigano dog pynte lidt på resultat med en scoring til slutresultatet 1-2. Dermed blev det til en velfortjent udesejr til baskerne, som nu har konsolideret sig i midten af rækken.

Villarreal – Murcia

Det så længe ud til at blive 0-0 for Villarreal, der hjemme stod overfor Murcia. Den danske landsholdstopscorer Jon Dahl Tomasson var på banen i de første 61 minutter og havde et par fine forsøg, dog uden at komme på tavlen. Det gjorde til gengæld Tomassons direkte konkurrent til angrebspladsen, Guiseppe Rossi, der med to mål indenfor de sidste ti minutter sikrede en 2-0-sejr til ”Den Gule Båd”.

Almeria – Mallorca

Efter en flot start for oprykkerne Almeria, hvor det blev til en 3-0 sejr ude over Deportivo er det nu blevet hverdag igen for holdet. Siden den imponerende sæsonåbning var det ikke blevet til et eneste point i de seneste to kampe for Almeria. Derfor var det en vigtig kamp for hjemmeholdet, og efter 33 minutters spil bragte de sig da også i front. Jose Mane blev noteret for den scoring. Den stilling holdt helt ind til ti minutter før tid, hvor det var Mallorcas Daniel Guiza, der udlignede til 1-1. Et resultat begge parter kan være fint tilfredse med.

Betis – Valencia

I Sevilla hentede Valencia deres tredje sæsonsejr ud af fire mulige. Det var først i anden halvleg, der kom gang i målscoringen. I 68. minut var det portugisiske Miguel, der åbnede scoringen, og han blev efterfulgt af Joaquin, som efter 82 minutter scorede sit første sæsonmål i år. Kort før slutfløjtet fik Betis dog pyntet lidt på resultatet. Augusto Rafael Sobis, var manden bag det mål. Resultatet betyder, at Valencia nu er oppe på en tredjeplads – et point efter førende Real Madrid – mens søndagens modstander, Betis, ligger andensidst med kun to point.

Getafe – Deportivo La Coruna

Michael Laudrups Getafe tog søndag imod det tidligere storhold, Deportivo La Coruna. Der var dog ikke så meget at juble over for tilskuerne, da kampen endte målløst. Getafe styrede kampen i første halvleg men gik mere eller mindre død i anden halvleg, hvor kampen tabte intensitet. Laudrup og Faxe kan til gengæld glæde sig over, at deres hold, for første gang i sæsonen, gik fra banen uden at få en mand smit ud.

Barcelona – Sevilla

Kampen mod sidste års UEFA-Cup mestre blev brugt til at markere Camp Nous 50-års jubilæum, men festen var tæt på at blive en stor fiasko for det katalanske storhold. Første halvleg blev nemlig en kedelig affære uden åbne chancer. Bedste forsøg var på langskud fra Deco og Eric Abidal. Efter pausen kom der dog lidt mere gang i kampen, og efter 73 minutter fik det argentinske stjernefrø, Lionel Messi, slået huld på bylden efter fremragende forarbejde fra Henry. Syv minutter senere var det så selvsamme Messi, der gjorde det til 2-0 på et straffespark begået af danske Christian Poulsen. I overtiden fik Sevilla-bomberen, Frederic Kanouté pyntet på resultat med en scoring til 2-1.

Huelva – Espanyol

Allerede efter 5 minutter kunne Espanyol gøre det til 1-0. Det var Albert Riera, der sørgede for den fabelagtige start. Den stilling holdt halvlegen igennem, men så stjal Huelvas Javier Guerrero billedet, og viste klasse. Med sine to første sæsonscoringer vendte han på fem minutter kampen til hjemmeholdets fordel, og holdet vandt dermed deres første sejr i sæsonen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu