Наши партнеры

MenuReferat: Primera Division 37. Runde

Spansk fodbold

Det blev endnu en fantastisk uge i Spanien, hvor Atletico Madrid indhentede Barcelonas forspring, mens flere af de nedrykningstruede hold fik point. Alt er stadigvæk åbent før de sidste intense runder af Primera Division, bortset fra titlen.

Valladolid 0 – 0 Getafe

Getafes tropper fik i midtugen oprejsning mod succesoplevelsen fra Almeria. Denne uge galdt det så en udekamp mod nedrykningskandidaterne fra Valladolid. Der faldt ingen scoringer i første halvleg, hvorfor spændingen var intakt til anden halvdel af kampen. Her ventede man dog længe på en scoring, da ingen af de to mandskaber fik puttet bolden i garnet. 0-0. Redningen er sikret for Laudrups tropper.

Villarreal 2 – 0 Espanyol

Villarreal er sikret 2. pladsen i La Primera Division. Der er ikke meget at slås for udover den sidste ære. Den Gule Ubåd dominerede denne kamp fra start til slut. Javi Venta scorede efter 31 minutter, hvorefter den tidligere Arsenal-spiller, Robert Pires, fik udbygget føringen kort før halvlegen. Anden halvleg bød ikke på scoringer. Sejr til Villarreal.

Levante 1 – 5 Valencia

David Villa bliver en del af den uhyrligt farlige spanske offensiv, som tropper op til den kommende slutrunde i Østrig og Schweiz. I dag viste han hvorfor, han er blandt de bedste i verden. Efter tredive minutter havde Villa nettet to gange, hvorefter Levantes Serrano reducerede, før Mata bragte Valencia yderligere foran. I anden halvleg udbyggede udeholdet til fantastiske 1-5, hvorfor man kunne tage hjem med en fantastisk sejr i bagagen.

Zaragoza 2 – 2 Real Madrid

Zaragoza, som tidligere har overrasket de nykronede mestre fra Madrid, kom bedst fra start i denne kamp, hvor det kun var Zaragozas fremtid, der stod på spil. Oliveira kunne efter 19 minutter bringe Zaragoza foran, før van Nistelrooy kort tid efter udlignede. Udeholdet bragte sig i anden halvleg foran, men Zaragozas Sergio ville det anderledes, da han udlignede til 2-2. Skuffende af Real Madrid.

Barcelona 2 – 2 Mallorca

Sæsonen har ikke været nem for Barcelona, men allerede efter 17 minutter lysnede det for katalanerne, da øboerne fra Mallorca var på besøg. Det kritiserede indkøb, Thierry Henry, kom for anden kamp i træk på tavlen, da han sendte bolden i kassen. Efter halvlegen udbyggede Eto’o, men så vendte kampen på en tallerken, da Mallorca hurtigt sendte to scoringer i kassen ved Valero og Webo. Til slut fik Mallorca sejren hjem, da Guiza scorede.

Osasuna 2 – 0 Murcia

Et af de hurtigste mål i ligaens historie faldt, da Osasuna og Murcia stødte sammen på ONO Estadi. Blot et lille minut efter dommerens startsignal, havde Dady bragt hjemmeholdet i front. Der faldt desværre ikke flere scoringer i første halvleg. Kort efter anden halvlegs start kom Osasuna tættere på en sejr, da Juanfran bankede bolden i kassen til 2-0. Murcia fik reduceret til 2-1.

Athletic Bilbao 0 – 0 Santander

Det var en stille affære, da første halvleg løb af sted. Ingen af de to hold kom frem til scoringer, hvorfor anden halvleg bød op til mindst en scoring. Man ventede dog længe på en scoring i anden halvleg, da der med ti minutter igen endnu ikke var faldet en scoring i midtklubbernes kamp. Kampen endte skam også i en nulløsning.

Betis 0 – 2 Sevilla

Lokalopgøret mellem Betis og Sevilla er et af de mest intense i hele Europa. Trods kampen ikke får stor fokus, er der altid garanteret fodbold i ganske høj klasse, når de to andalusiske mandskaber folder sig ud. Sevillas Luis Fabiano bragte i første halvleg udeholdet foran. Fazio udbyggede i anden halvleg, før Arzu blev udvist. Senere blev der kompenseret for den manglende mand, da Sevillas Daniel Alves røg ud. God sejr til Sevilla, hvorfor man er sikret europæisk fodbold til næste sæson.

Almeria 0 – 2 Huelva

Munoz og Sinama-Pongolle bragte udeholdet foran med 2-0 før pausen. Trods Huelva havde styr på kampen, modtog Amoedo sit andet gule kort før pausen, hvorfor han måtte gå tidligt i bad. Der var knald på i anden halvleg, da hjemmeholdets spillere modtog fire gule kort, fordelt på blot ti minutter af opgøret. Man ledte dog længe efter scoringer i anden halvleg, da ingen af de to hold kom på tavlen. Dejlig udesejr til Huelva, som redder sig vigtige point i striden om nedrykning.

Atletico Madrid 1 – 0 Deportivo

Atletico Madrid har stadigvæk en realistisk chance for at hente Barcelona på tredjepladsen, hvorfor man stadigvæk har muligheden for medaljer. Man skulle dog langt ind i første halvleg før Diego Forlan nettede til 1-0. Lige før pausen var der forløsning for hjemmeholdet. I anden halvleg faldt der ikke yderligere scoringer, hvorfor Atletico kan fortsætte sin jagt på medajler.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu