Наши партнеры

MenuReferat: Primera Division 3. Runde

Spansk fodbold

Laudrups Getafe fik endnu engang kampen ødelagt af et rødt kort. Samtidig er Real Madrid fortsat ubesejret efter hjemmekampen mod Almeria. Vi har kigget samtlige kampe lidt bedre efter i sømmene.

Real Madrid – Almeria

Real Madrid skulle hjemme på Santiago Bernabeu forsøge at forsvare førstepladsen i tabellen, da oprykkerne fra Almeria kom på besøg. Det startede også godt for madrilenerne, da den tidligere Barcelona-spiller Javier Saviola bragte holdet i front efter 36 minutter, og da Almeria i det 63. minut blev reduceret til ti mand, lignede det en formsag for kongeklubben. Fem minutter senere var det da også ligatopscorer Wesley Sneijder, der øgede føringen med sit frisparksmål til 2-0. Kalu Uche fik, set med Real Madrid-øjne, noget unødvendigt reduceret for Almeria i det 73. minut, men kort før tid slog indskiftede Gonzalo Higuain Real Madrid-sejren fast, da han scorede til slutresultatet 3-1.

Valencia – Valladolid

Valencia var en smule heldige, da de hentede tre point hjemme mod Valladolid. Hjemmeholdet startede aldeles uinspireret, og havde svært ved at komme frem til chancer. Det udnyttede oprykkerholdet Valladolid i det 10. minut, da Valencias ellers så stærke keeper, Santiago Cañizares, leverede et drop af dimensioner. Den aldrende målmand tabte nemlig et indlæg for fødderne af Daniel Ngom Kome, som kvitterede med et mål. Heldigvis for Cañizares og resten af det stjernespækkede mandskab, var Valladolids målmand, Ludovic Butelle også i det gavmilde hjørne. Han forærede således en let returbold til Fernando Morientes, som han sikkert sparkede i kassen til pausestillingen 1-1. Efter pausen var det faktisk Valladolid som havde de bedste og mest nærgående forsøg, men i det 89. minut måtte det hårdt kæmpende udehold dog se den indskiftede David Silva score heldigt til slutresultatet 2-1.

Athletic Bilbao – Zaragoza

Kampen fik en meget livlig start med to hurtige scoringer. Først var det hjemmeholdets fans, der fik noget at juble over, da Markel Susaeta Laskurain efter 10 minutters spil scorede for baskerne. Efter 16 minutter var det så sidste års nummer to på topscorerlisten, Diego Milito, der fik udlignet. Efter den livlige start faldt intensiteten en smule, og der blev ikke scoret mere.

Santander – Levante

To af de mindst scorende hold i den spanske Primera Division indtil videre mødtes søndag aften på Santanders hjemmebane, El Sardinero. De to holds manglende evne til at score mål blev afspejlet i kampens resultat. Kun et enkelt mål blev scoret, og det var den tidligere Real Madrid-spiller, Pedro Munitis der sørgede for en smal hjemmesejr på 1-0.

Murcia – Atlético Madrid

Hårdtsatsende Atletico Madrid har ikke fået den start på sæsonen, som de havde ønsket sig. Kun et enkelt point var hentet inden søndagens opgør mod oprykkerne fra Murcia, som til gengæld har fået en rigtig god start. Atlético kom bedst fra start, da deres unge argentinske stjernefrø, Sergio Agüero, scorede efter blot 12 minutters spil og bragte udeholdet foran med 0-1, hvilket også var stillingen ved halvlegen.

I anden halvleg forsøgte Atletico Madrid at forsvare deres tidlige føring, men Murcia lod ikke Atletico pakke sig ned. Francisco Gallardo scorede nemlig det udlignende mål ni minutter før tid, hvilket til stor skuffelse for Madrid-spillerne også blev kampens resultat.

Mallorca – Villarreal

Jon Dahl Tomassons Villarreal var søndag aften på besøg på Mallorca. Villarreal skulle forsøge at komme sig oven på det ydmygende 0-5 nederlag til Real Madrid i forrige weekend. Skarpheden manglede dog for begge hold, og de måtte gå til pausen uden scoringer.

Efter pausen så det længe ud til, at de to hold skulle dele point efter en tæt kamp, men Jon Dahl Tomassons konkurrent til angriber-pladsen, Nihat, viste sin målfarlighed, da han otte minutter før tid fandt vejen til Mallorcas netmasker, og han skaffede derved Villarreal deres anden sejr med hans 0-1 mål.

Deportivo La Coruna – Betis

Hverken Deportivo eller Betis har fået en speciel god start på den nye sæson. Derfor var det en vigtig kamp for begge mandskaber, der blev spillet søndag aften. Det var dog hjemmeholdet der kom bedst fra start, da de allerede efter 7 minutter bragte sig foran 1-0 på et mål, som Andres Guardado blev kvitteret for. Kampen blev aldrig rigtig på nogen måde dramatisk, og målet som Guardado scorede blev også kampens eneste.

Espanyol – Getafe

Laudrups tropper har i sæsonens to kampe været forfulgt af uheld og dumme kort. I kampens første halvleg, som endte målløst, var det dog hjemmeholdet Espanyol, der måtte modtage tre gule kort, mens Getafe ingen fik. Efter 61 vendte billedet dog: Estaban Granero bragte Getafe i problemer med et rødt kort. Dermed måtte Laudrup og Faxes tropper endnu engang spille med en mand i undertal. Getafe kæmpede en indædt kamp for at holde Espanyol fra fadet, men alligevel måtte de se Jonathan Soriano score i kampens næstsidste minut.

Sevilla – Huelva

Sevilla startede sæsonen flot, med en 4-1 sejr over Getafe. Søndag aften fortsatte de så de imponerende takter og uddelte endnu en lussing. Denne gang var det Huelva, der måtte tage hjem med et 1-4 nederlag i bagagen. Efter blot 12 minutter var det russeren Alexandr Kerzhakov, der gjorde det til 1-0, mens Frederic Kanouté i det 34. Minut øgede til 2-0, hvilket også var stillingen ved pausen. Efter pausen fortsatte Sevilla det flotte og polerede spil, og i det 54. minut var det så igen Kanouté, der var på spil, da han scorede sit andet mål i kampen. Udeholdet fik dog et trøstemål ved Fernandez Aitor, som scorede i den modsatte ende, men det hjalp ikke meget, da Alexandr Kerzhakov ligesom Kanoute gjorde sig til dobbelt målscorer med sit mål til 4-1, kampens resultat.

Osasuna – Barcelona

Sidste sæsons sølvvindere, FC Barcelona måtte for anden gang i de tre første kampe, tage til takke med en nulløsning. Barcelona havde deres to stjerneangribere Eto’o og Messi skadet, og det kunne ses.

Det stjernebesatte mandskab spillede en svag kamp, og kan derfor ikke klage over det magre resultat. Nulløsningen betyder samtidig, at klubben nu rykker op på femtepladsen, fire point efter ærkerivalerne Real MadridKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu