Наши партнеры

MenuRedknapp forlænger med Portsmouth

Engelsk fodbold

Portsmouths populære manager, Harry Redknapp, har i dag sat sin signatur på en forlængelse af sin kontrakt, hvilket betyder, at den går frem til 2011.

Harry Redknapp har nærmest skabt mirakler, siden hans overtagelse af Portsmouth. Først lykkedes det den 60-årige englænder, at holde klubben i Premier League, hvor det siden er lykkes for ham, at få etableret et hold, der kan gøre sig i den bedre halvdel i tabellen. I dag modtog han sin belønning i form af en kontraktforlængelse.

”Jeg er fantastisk glad. Siden jeg vendte tilbage til Fratton Park (Portsmouths stadion, red.) har jeg ikke fået andet end støtte fra ejer Sacha Gaydamak og direktør Peter Storrie. Det er et godt sted at være, og jeg kan kun se det blive endnu bedre,” fortalte den 60-årige manager på klubbens hjemmeside.

”Harry har udført et fantastisk stykke arbejde med først at redde os fra nedrykningens klør og derefter opbygge et hold, som nu er stærkt nok til at kæmpe med om en europæisk plads,” lød det fra direktør Peter Storrie.

Portsmouth indtager for øjeblikket på syvendepladsen i Premier League, hvilket kan føre til europæiskfodbold næste sæson, hvis dette holder.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu