Наши партнеры

MenuRedknapp fik første nederlag

Engelsk fodbold

Harry Redknapp havde inden dagens udekamp mod Fulham ikke tabt en kamp for Tottenham, men den gode statistik lavede hjemmeholdet om på.

Tottenham havde inden dagens opgør på Craven Cottage ikke oplevet at tabe en kamp under Harry Redknapp, men det ville hjemmeholdet gøre alt for at lave om på.

Fulham lagde pres på gæsterne fra start af, og efter en halv times spil gav det pote, da Simon Davies på kanten af feltet sparkede bolden ind bag Gomez i Tottenham-målet. I det sidste kvarter kom Tottenham bedre og bedre med, og havde også optræk til muligheder, men holdet kunne ikke passere Mark Schwarzer i Fulham-målet.

Fra starten af anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, og begge mandskaber havde gode muligheder for at score. Fulham fik dog nettet til at blafre bag Gomez igen efter 70 minutters spil, da Tottenham-forsvaret ikke fik sparket en bold væk, og dermed kunne Andy Johnson øge til 2-0 fra kort afstand.

Tottenham pressede derefter på for at komme ind i kampen igen, mens Fulham lurede på kontrachancer. Tottenham fik dog reduceret sent i kampen på et mål af Frazier Campbell ti minutter før tid, men det var ikke nok til at redde Redknapp fra sit første nederlag som Tottenham-cheftræner.

Med sejren kommer Fulham op på niendepladsen, mens Tottenham stadig hænger under nedrykningsstregen sammen med Blackburn og West Bromwich, der dog har spilet en kamp mindre.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu