Наши партнеры

MenuRecoba forlader Inter

Italiensk fodbold

Alvaro Recoba har besluttet at forlade Inter efter ti år i klubben, hans kontrakt udløber til sommer, og den har han besluttet ikke at forlænge.

Recoba har i de seneste sæsoner ikke fået meget spilletid i Inter, og det skulle ifølge hovedpersonen selv, være grunden til hans farvel. Det ligger endnu ikke fast hvor karrieren fortsætter, men der bliver ikke tale om et karrierestop endnu for den 31-årige uruguayaner.

“Jeg ville gerne have hjulpet mere og spillet mere i mine sidste år i Inter. Jeg er jo ikke 50 endnu og vil gerne finde mig en ny klub at fortsætte i,” sagde Alvaro Recoba.

Inters træner, Roberto Mancini, er meget ked af at miste Receba, men udnytter samtidig lejligheden til at kritisere ham.

“Jeg er ked af, at Alvaro forlader os. Det er en skam, at en spiller med hans fremragende kvaliteter ikke har fået mere ud af sit talent,” sagde Mancini.Kommentér

En kommentar til “Recoba forlader Inter

  1. FreshPrince1982 siger:

    Dette er f****** en trist nyhed at læse rundt omkring på diverse nyhedssider at El Chino vil forlade klubben som har givet ham så meget mens han ik rigtig har haft mulighed for at give lige så meget tilbage grundet manglende tillid fra trænerne og hans skader, blir trist når han forlader klubben 🙁 håber han finder en klub hvor han kan spille fast og vise hans kvaliteter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu