Наши партнеры

MenuReal-ydmygelse i Sevilla-triumf

Spansk fodbold

Intensiteten var i højsædet. Allerede fra start kunne man fornemme, at denne kamp ville byde på mange chancer og masser af mål, dermed var der garanti for god underholdning, da Sevilla gæstede Real Madrid på Santiago Bernabéu.

Fra start kunne man tydeligt se, at Real Madrid havde fået bedre styr på deres spillestil, siden sidste kamp, hvor madrilerne ikke virkede helt skarpe. Trods det, var det dog de hvid-blussede, der først blev passeret.

Efter 16 minutter får Sevilla hjørnespark. Sergio Ramos forsøger at heade bolden væk, men uden held, den passerer Ramos, og ryger videre til en Sevilla-spiller, der banker bolden ind på Casillas, som kun formår at halvklare – bolden ryger ud til Christian Poulsen, der med en tå kan sende bolden videre til Renato, der hamrer bolden ind bag en chanceløs Casillas.

Dermed skulle Real nu sætte trumf på, hvis de ville gøre sig forhåbning om, at vinde det første trofæ i sæsonen, og samtidig spolere Sevillas planer om, at vinde deres 5. titel på blot 15 måneder, hvilket vil være en fantastisk måde at starte den nye sæson på.

Real Madrid kom dog hurtigt igen. Efter bare 23 minutters spil kanonerer debutanten, Drenthe, bolden op på Sevillas overligger, hvorefter bolden rammer jorden bag Palop, og dermed noteres han for sit første mål i sin debut, og viste en af sine mange kvaliteter.

Herefter kunne det tydeligt ses, at madrilerne havde fået mod på mere. Real lagde yderligere pres på Sevilla, og advarede gæster om, at de ikke skulle få det nemt i aften.

Bare fem minutter efter Real Madrids reducering stod Real Madrid-forsvaret og sov. Duda fik al den tid af Ramos, som han skulle bruge til at slå et indlæg ind til Renato, der elegant kunne heade bolden i mål.

Der skulle ikke gå mere end ni minutter, før Sevillas fans atter fik noget at juble over. Sevilla har hjørnespark, bolden bliver slået ind i feltet, hvor Pepe klodset slår bolden over målet med armen, hvilket prompte fører til straffespark, samt et gult kort til Pepe.

Kanouté eksekvere sikkert ved at sparke bolden helt nede i venstre side, mens Casillas vælger at hoppe til højre. Dermed stod kampen nu 3-1 til Sevilla, hvilket betød, at Real nu skulle score fire mål, mens de skulle holde Sevilla fra at score flere mål, hvis de ville have fingrene i trofæet.

Med blot et enkelt minut tilbage af første halvleg, reducerede Real Madrid endnu en gang. Et hårdt slået frispark daler over hele feltet, men Cannavaro komme springende bag feltet, hvor han sikkert header bolden op i modsatte målhjørne. Efter fem mål i de første 45 minutter, ventede der absolut en spændende anden halvleg.

Real Madrid foretog en offensiv indskiftning, da de valgte at skifte Guti ind i stedet for Torres. Dette gav dog ikke det store udbytte i de første 15 minutter, derfor valgte Schuster at erstatte holdets anfører Raúl med en frisk angriber i form af Saviola.

Med små 15. minutter tilbage af kampen var Ramos centimeter fra at styre bolden i mål, da han ikke fik hovedet ordentlig på bolden i en luftduel med Poulsen.

Blot fem minutter efter var Ramos dog skarpere i luften. Et frispark fra Guti lå perfekt i panden på Ramos, der sikkert kunne bringe Real Madrid på 3-3.

Med ni minutter tilbage af kampen slog Kanouté sejren fast, da han opsnappede bolden efter at Pepe mistede bolden. Dermed var chancerne for Real-triumf minimale, da de skulle op og score hele tre mål på under ni minutter.

I overtiden måtte Real Madrid sige farvel og tak til Pepe, der begik en svinestreg, som resulterede i sit andet gule kort og dermed rødt.

Kort efter kunne Kanouté slå sejren fast med syvtommersøm, da han scorede til 5-3, efter et flot kombinationsspil. Dermed blev det til et ydmygende 3-5-nederlag til Real Madrid, hvilket samlet vil sige en 6-3-sejr til Sevilla over kongeklubben.

Dermed slog de fast, at de er klar til at påbegynde den nye sæson i Primera Division, samt for anden sæson i træk at melde sig klar i mesterskabskampen. Sevilla har nu vundet hele fem titler på blot 15 måneder, hvilket må siges, at tegne et rigtigt godt billede af, hvor godt det egentlig er gået Sevilla de seneste par sæsoner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu