Наши партнеры

MenuReal-træner undrer sig over Liverpool-politik

Champions League

Real Madrid og Liverpool mødes i næste uge i Champions League, og i dag er ordkrigen startet. Juande Ramos undrer sig over Liverpools indkøbspolitik.

Liverpool købte for et halvt år siden Robbie Keane i Tottenham, men allerede i det seneste transfervindue blev den irske angriber sendt retur til London. Det har fået Real Madrid-træner Juande Ramos til at undre sig over Liverpools indkøbspolitik.

“Måske burde Liverpool have beholdt Robbie. Under alle omstændigheder frem til sommer for at give ham mere tid og have chancen for at hans pris ville stige. Det var mange penge at miste på så kort tid,” siger Juande Ramos til The Telegraph.

“Når man er en topklub og spiller op mod 60 kampe på en sæson, så skiller man sig ikke af med spillere, med mindre de virkelig beder om at komme væk,” lyder det fra Juande Ramos.

Real Madrid-træneren lægger heller ikke fingrene imellem, når han skal vurdere hvilken klub, der er størts historisk set.

“Liverpool er en stor europæisk klub, men vi er større – større end alle andre i denne turnering. Alle kender til Liverpools succes, men alle ved også, at vi er den mest berømte og mest succesfulde klub i Europa,” udtaler Real Madrid-træneren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu