Наши партнеры

MenuReal-skurk overvejer at stoppe

Spansk fodbold

Real Madrid-forsvareren Pepe overvejer i øjeblikket, om han bør stoppe sin fodboldkarriere, efter at han gik til angreb på Getafe-spilleren Francisco Casquero, da han lå nede i græsset.

Real Madrid besejrede lokalrivalerne Getafe CF med 3-2. Kampens slutminutter var dog for alvor dramatiske. Da måltavlen viste 2-2 begik Real Madrid-forsvarsspilleren Pepe straffespark, mens han i nærkampen med Javier Casquero skubbede ham ned på jorden, og herefter sparkede til ham.

Portugiseren havde tidligere i kampen fået gult kort, men dommeren hev prompte et direkte rødt kort op af lommen, og derfor måtte han forlade banen kort før tid. I morgen kommer den endegyldige dom over, hvor længe han skal have karantæne, men i mellemtiden overvejer han sin fodboldfremtid.

”Disse dage er de værste i mit liv. Jeg har set tv-optagelserne og jeg kan ikke genkende mig selv. Jeg blev tydeligvis sindssyg og mistede kontrollen i nogle få minutter. Det er mit livs værste øjeblik for tiden,” siger Pepe til den spanske avis Marca, og fortsætter:

”Jeg har ikke lyst til at vende tilbage og spille fodbold. Hvis jeg kan se, at jeg ikke kan vende tilbage til fodbolden, vil jeg finde på noget andet at lave,” slutter Pepe.

Se videoen med Pepe, som går amok i tirsdagens kamp – klik her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu