Наши партнеры

MenuReal-nederlag gav FC Barcelona mesterskabet

Spansk fodbold

Villarreal behøvede overtiden til hjælp, da de sent i går slog Real Madrid med 3-2. Real-nederlaget betyder, at FC Barcelona dermed løb med det spanske mesterskab.

Villarreal stjal i sidste runde to vigtige point fra FC Barcelona, da de scorede i overtiden. Denne opskrift med at score i overtiden skulle “Den gule ubåd” også vise sig at få brug for lørdag aften, da de på hjemmebane mødte et andet tophold, nemlig Real Madrid.

Real Madrid-mandskabet behøvede en sejr, hvis de fortsat skulle have en teoretisk mulighed for at blive spanske mestre, men efter blot 17 minutters spil kunne franske Robert Pires heade bolden i mål efter et indlæg fra Ariel Ibagaza.

Denne chokstart kom tydeligvis bag på Real Madrid, som skulle bruge en halv time, før de kunne udligne ved hollænderen Rafael van der Vaart, som fik lagt bolden til rette af Gonzalo Higuain.

Med en lille halv time igen, fik Rubén Gracia Cani atter bragt værterne foran, da Rubén Gracia Cani pludselig modtog bolden for sine fødder, og kanonerede bolden ind i Iker Casillas’ netmasker.

Med kun to minutter tilbage af den ordinære spilletid, fik den argentinske angriber, Gonzalo Higuain, bolden ind i Villarreals mål. Higuain var tydeligt i offside, men dommerens fløjte forblev tavs. Derfor kunne han i to omgange sende bolden ind bag Lorez til 2-2.

I overtiden fik hjemmeholdet alligevel sikret samtlige tre point, da Iker Casillas gik fuldstændig forkert af et hjørnespark, hvor han tabte bolden, så Joan Capdevilla kunne score på det tomme mål til 3-2.

Der resterer nu to runder af Primera Division, og eftersom Barcelona nu fører med otte point, kan Real Madrid på ingen måder hente ærkerivalerne. Hovedstadsklubben ligger 14 point foran Sevilla, som spillede 0-0 med Osasuna lørdag.

Derfor har madrilenerne ikke mere at spille for i ligaen. Villarreal har derimod fortsat en opgave at udføre i jagten på Champions League-fodbold i næste sæson, hvor de i øjeblikket ligger á point med Valencia, som ligger på fjerdepladsen. Valencia spiller mod Atletico Madrid på udebane i aften.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu