Наши партнеры

MenuReal Madrids Kaká-vikar ude i tre uger

Spansk fodbold

Real Madrids hollandske offensive stjerne, Rafael van der Vaart, har fået meget spilletid på det seneste, som følge af at brasilianske Kaká blev ramt af en skade. Nu er det dog hollænderens tur til at gennemgå et skadesforløb. Han forventes ude i to-tre uger med en muskelskade.

Real Madrid-stjernen Rafael van der Vaart blev i sommerens transfervindue meldt på vej væk fra kongeklubben, men hollænderen valgte at blive i klubben og tage kampen om omkring spilletid.

Igennem de seneste uger har van der Vaart fået meget spilletid på bekostning af den brasilianske stjernespiller, Kaká, men nu er rollerne imidlertid byttet om.

Rafael van der Vaart måtte nemlig udgå efter blot tyve minutter, da holdet i aftes tørnede sammen med Mallorca i den hjemlige liga.

Tidligere i dag blev han scannet, og det viser sig, at den hollandske landsholdsspiller må sidde uden for i to til tre uger med en muskelskade i venstre ben.

I gårdagens kamp blev Rafael van der Vaart afløst af Esteban Granero, idet Kaká blev sparet, fordi han endnu ikke var i topform.

Real Madrid endte med at vinde kampen på hjemmebane med 2-0. Det første mål blev scoret af Gonzalo Higuaín, da argentineren med et tørt venstrebenshug scorede efter kun otte minutter, mens netop Esteban Granero sørgede for slutresultatet 2-0 kort inde i anden halvleg.

Real Madrid har desuden fået århundredets bedste start på hjemmebanen Estadio Santiago Bernabéu, hvor de har sikret ni ud af ni hjemmesejre, med en målforskel på 24 mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu