Наши партнеры

MenuReal Madrid viser interesse i Diego

Spansk fodbold

De spanske giganter Real Madrid jagter i øjeblikket den yderst formstærke playmaker Diego, skrev den spanske avis Marca tirsdag.

Den 22 årige brasilianer har haft en fantastisk sæson hos tyske Werder Bremen, krydret med en endnu stærkere Champions League præstation. Diego har scoret 12 mål for tyskerne siden skiftet fra de portugisiske mestre FC Porto. Så sent, som sidste uge scorede Diego det nok mest omtalte mål i skrevne stund, indtil Messis Maradona-kopi, da han fra 60 meters afstand scorede mod Allemania Aachen til slutresultatet 3-1.

Madrid-klubben ser Diego, som den nye erstatning for superstjernen Zinedine Zidane, som nyligt stoppede karrieren.

Hvis Diego ankommer til klubben kommer han til at spille med sin tidligere Santos og ungdomslandsholdskammerat Robinho, som har spillet i Real Madrid i snart to år. Netop de to var hoved årsagen til Santos’ brasilianske mesterskaber i henholdsvis 2002 og 2004, samt en Copa Libertadores finale i 2003.

“Det bliver svært for Real Madrid at lokke Werder Bremen til at acceptere et klubskifte, klubben ligger pt. nr. 2 i den tyske liga og er i semifinalen, og blandt favoritterne, i dette års UEFA cup” skrev Marca, som afslutning.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu