Наши партнеры

MenuReal Madrid vandt Super Cup stort med blot ni mand

Spansk fodbold

Mens man i Italien så drama, fandtes der ingen ord for, hvad der skete på Santiago Bernabeu. Valencia startede bedst, men endte med at se et degraderet Real Madrid-mandskab løbe afsted med sejren.

Det var ikke den samme sprudlende kamp, som på Mestalla, da Santiago Bernabeu var kulisse for den spanske Super Cup. I hvert fald ikke i første halvleg. Det var først i det 33. minut, da David Silva nettede, at der kom gang i sagerne. Valencia gik til pause med en føring på 1-0. Og dog med endnu en lille fordel. Rafael Van der Vaart blev nemlig præsenteret for et rødt kort efter en slem tackling, der dog blev diskuteret vildt.

I anden halvleg gik der ikke lang tid før Real Madrid kunne juble. Ruud van Nistelrooy nettede på straffespark, men blev dog skurk allerede lidt efter, da han kopierede landsmandens tackling fra første halvleg og ligeledes modtog et rødt kort.

Ni mand mod elleve mand var dog ikke noget, der rørte Real Madrid. En storspillende Robben sørgede i sidste ende for et hjørnespark, som Guti eksekverede indover. Efter lidt tumult kunne Sergio Ramos nette tæt foran mål, hvorfor Real Madrid var i front.

Efter denne jubelfest fik Real Madrid dog nettet yderligere. Ruben de La Red scorede flot på langskud, mens Higuain udnyttede en forsvarsfejl. Dog fik Valencia pyntet ved Morientes, således at slutresultatet lød på 4-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu