Наши партнеры

MenuReal Madrid vandt endelig

Spansk fodbold

Real Madrid måtte i aftes undvære flere spillere, deriblandt de to backs Ramos og Carlos, Ramos var ude efter karantæne, og Carlos var skadet. Men Real Madrid fightede sig til sejr, på Bernabeu.

Real Madrid havde styr på kampen, det meste af tiden, dog måtte Raul, gå ud med en skade i første halvleg, han blev erstattet af Robinho, som der har været meldt på vej væk. Han spillede ikke sit optimale, men fik alligevel tilkæmpet sig nogle bolde.

I løbet af ugen er David Beckham jo som bekendt blevet solgt til Los Angeles Galaxy, og det har fået Capello, til at sætte ham helt af holdet, derfor måtte han se kampen fra tilskuer rækkerne.

De to nye spillere Gago og Higuaín gjorde det godt, Higuaín fik en hovedrolle i kampen.

Real Madrid spillede bolden rundt det meste af første halvleg, og kom ikke til så mange chancer, før i det 41. minut, hvor Higuaín blev spillet fri på et indlæg, hvor han derefter tæmmede bolden med brystet og serverede den lige for fødderne af Ruud van Nistelrooy, som nemt kunne sætte bolden ind til 1-0.

Anden halvleg bød på chancer til begge hold, blandt andet en kæmpe chance til Higuaín, da han i det 68. minut var helt alene med målmanden, men der blev ikke scoret flere mål i kampen, og dermed ligger Real Madrid nu 2 point efter Sevilla.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu