Наши партнеры

MenuReal Madrid-træner utilfreds med dommeren

Champions League

Real Madrid tabte i går hele 4-0 mod Liverpool, hvilket bestemt ikke var nemt at acceptere for Madrid-holdet. Klubbens cheftræner Juande Ramos gav dog dommeren skylden for to af målene, men slog samtidig fast, at Liverpool spillede bedre.

Liverpool tog i aftes imod Real Madrid i Champions League-ottendedelsfinalen, hvor det første opgør var endt 1-0 til englænderne. Liverpool formåede dog, at sætte madrilenerne på plads med en 4-0-sejr på hjemmebanen Anfield Road.

Real Madrid-cheftræner Juande Ramos mente, at Liverpools samlede sejr var fortjent, men han var samtidig utilfreds med dommertrioen.

”Der blev scoret to hurtige mål på os, og begge mål var tvivlsomme,” sagde Ramos efter kampen.

Real-træneren mente, at Liverpool-angriberen Fernando Torres havde begået frispark mod Real Madrid-forsvareren Pepe ved det første mål, mens han ikke mente, at englænderne skulle have fået tilkendt straffespark, hvilket førte til deres andet mål, da Steven Gerrard sikkert scorede på straffesparket.

”Gabriel Heinze brugte ikke armen, lød det fra den tidligere Tottenham-manager om situationen, hvor den ene linjedommer vurderede, at forsvarsspilleren Heinze havde taget armen i brug for at få bolden væk fra udeholdets straffesparkfelt,” fortalte træneren.

Real Madrid-cheftræneren Juande Ramos var dog tilfreds med spillernes engagement på banen, men han slog samtidig fast, at Liverpool var bedst over to kampe.

”Holdet gjorde alt, hvad de kunne. Det er fodbold. Vi håbede at kunne styre spillet, men Liverpool tog over og lukkede os aldrig tilbage i kampen, siger træneren efter det skuffende nederlag. Når kampen starter, er der to hold på banen, der prøver at overgå hinanden. Liverpool var bedre end os. De fortjente at vinde, og vi var aldrig i stand til at kæmpe imod,” sluttede den spanske cheftræner.

Læs også:

Liverpool i choksejr over Real MadridKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu