Наши партнеры

MenuReal Madrid tog vigtige skridt i kampen om titlen

Spansk fodbold

Med Barcelonas sejr over Real Sociedad, lagde de for alvor pres på ligaens to andre tophold Real Madrid og Sevilla. En sejr var nødvendig, hvis de skulle have forhåbningen om at holde trit i kampen om mesterskabet.

Kampen bød på masser af dramatik og en række kort. Kampens første scoring faldt i det 40. minut, da udeholdets Enzo Maresca kunne score for Sevilla.

Men herefter stod Real Madrid for målene og underholdningen i anden halvleg. Med 63 minutters spil, kunne Guti spille bolden i dybden til Ruud van Nistelrooy, som vidste sin klasse, og omsatte pragtafleveringen til et mål.

Kampens første røde kort, var et meget utraditionelt et af slagsen, da Luis Fabiano som løb ude på sidelinjen og varmede op, viste sin utilfredshed overfor dommeren, det ville dommeren ikke finde sig i, og han langede resolut et direkte rødt kort op af lommen.

Dermed kunne Luis Fabiano ikke blive skiftet ind i kampen, og han kan nu også se frem til karantæne.

Bare fire minutter efter denne situation, var Real Madrids mandskab atter på spil. Igen stod Guti i oplæggerens rolle, da han lagde endnu en pragtaflevering for fødderne af Robinho, som let kunne lægge bolden forbi Andrés Palop.

Herefter tog han trøjen af i sin jubelscene, men til sin store ærgrelse, havde han modtaget et gult kort og dermed måtte han gå små ti minutter tidligere i bad, end sine holdkammerater.

Med otte minutter igen, faldt der endnu et rødt kort, denne gang et direkte et af slagsen til Sevillas Aitor Ocio. Med fem minutter tilbage af kampen, fandt van Nistelrooy igen vej til Sevillas mål, dermed stod der 3-1 til hjemmeholdet, og kampen så ud til, at være afgjort, men Sevillas angriber J. Chevantón nåede dog at reducere i det sidste minut, men det var ikke tids nok, til at få uafgjort.

Kampen endte 3-2 til Real Madrid, og dermed tog de nogle afgørende skidt i kampen om mesterskabet.

Stillingen i toppen af La Primera Division:

Barcelona – 65 point

Real Madrid – 63 point

Sevilla – 61 pointKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu