Наши партнеры

MenuReal Madrid spillere: Kaka kommer snart

Spansk fodbold

Spillerne i Real Madrid er ikke i tvivl om, at der ikke vil gå længe før, de kan byde AC Milans offensive midtbanespiller, Kaka velkommen i klubben.

Real Madrid spillernes overbevisning, skulle blandt andet ligge i, at Cicinho og Kaka er venner, og at Cicinho offentligt har anbefalet Kaka, at vælge Real som ny arbejdsgiver.

”Det er kun et spørgsmål om penge for Milan, og Madrid har penge og tanken er, at bygge et godt hold op,” har en anonym Real-spiller udtalt til den spanske avis AS.

Real-præsident, Ramon Calderon, skal hæve en del penge i banken til sommer, for udover at han gerne vil købe Kaka, skulle han angiveligt også stadig være villig til at købe Cristiano Ronaldo, som netop har underskrevet en ny kontrakt med Manchester United.Kommentér

En kommentar til “Real Madrid spillere: Kaka kommer snart

  1. Mikkel Lasson siger:

    Hvis Real Madrid får fat i begge to, som jeg ikke tror de gør, så er deres hold igen præget af individualister. Men de to spillere er noget for sig. Tror dog bare ikke de får dem begge. C. Ronaldo vil Manchester ikke give slip på. Kaka tror jeg mere på, da han er brasilianer og der er mange brasilianere i Madrid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu