Наши партнеры

MenuReal Madrid-spiller bekymret over England

VM

Den nyerhvervede Real Madrid-spiller, brasilianske Kaká, er bekymret over det engelske landshold, som han mener er på vej til at blive Brasiliens største konkurrenter i VM-slutrunden næste sommer.

Efter nogle sløje år, synes engelsk landsholdsfodbold endelig at have fundet melodien under den nuværende træner Fabio Capello, der har formået at ryste holdet sammen og få det til at spille flot. Det har man noteret i Sydamerika, hvor Brasiliens stjerne Kaká mener, at England er en af favoritterne til at vinde VM i 2010.

“Først skal vi jo lige se hvem der kommer med, for man kan se at for eksempel Portugal har svært ved at kvalificere sig,” siger Kaká til Daily Mail.

“Men jeg kan sige, at de vigtigste landshold i øjeblikket er Spanien, Argentina, Italien, Frankrig og England. Jeg synes England har spillet virkelig godt under Capello, og de har en virkelig, virkelig god trup. Selvfølgelig er talent ikke altid nok i fodbold, men jeg tror England kan få et godt VM,” siger Kaká.

Selvom midtbanespilleren ikke selv nævner det, så må Brasilien vurderes til at være favoritter, da de kanariegule har vundet VM flest gange med fem titler.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu