Наши партнеры

MenuReal Madrid snakkede med Laudrup

Spansk fodbold

Real Madrid-præsident Ramon Calderon afslører i dag, at klubben efter fyringen af Fabio Capello førte samtaler med flere trænere, heriblandt danske Michael Laudrup.

Efter klubbens første mesterskab i fire år, så valgte klubben alligevel at fyre Fabio Capello. Efter havde klubben kontakt med flere trænere, og heriblandt var Michael Laudrup.

“Da vi havde besluttet os for, at Capello ikke skulle fortsætte, førte Pedraig Mijatovic blandt andet samtaler med Bernd Schuster, Ronald Koeman, Arsene Wenger og Michael Laudrup, men man kunne ikke nå til enighed med en af de tre sidstnævnte, og derfor faldt valget på Schuster,” sagde Calderon til klubbens egen hjemmeside.

Real Madrid og Getafe har længe været i gang med et tovtrækkeri om Bernd Schuster, men ifølge Calderon, så er Schuster snart Real Madrid-træner.

“Schuster har fortalt os, at alt er faldet på plads med Getafe, men jeg ved ikke om han allerede på mandag er i Madrid. Han har hele tiden været blandt de tre-fire personer, som vi har talt med, og det er logisk, at han bliver den næste træner. Vi mangler dog at forhandle hans kontrakt helt på plads, men det skulle ikke blive noget problem,” udtalte Calderon.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu