Наши партнеры

MenuReal Madrid slog Werder Bremen i tæt kamp

Champions League

Werder Bremen med danske Nichlas Jensen i startopsillingen, kunne intet gøre ved Real madrid i aftenens ude-kamp. Det blev en meget hektisk og lige kamp på Bernabeu.

Real Madrid lagde hårdt ud i beyndelsen af kampen, hvor det blev til nogle gode skudforsøg udefra distancen. Efter 15 min af opgøret, fandt Nistelrooy en umarkeret Raul ved forreste stolte og han gjorde det sikkert til 1-0. Men Madrid nåede knap nok at få armene ned, før Sanogo i det 17. min, bragte Bremen tilbage i opgøret, da han scorede lidt heldigt via Casillias hånd til 1-1.

Efter den meget hektiske start, kom der lidt mere ro over kampen, hvor det kun blev til et par skudforsøg fra begge mandskaber. I slutminutterne pressede Madrid Bremen helt i bund, hvor Sneijder og Nistelrooy begge var meget tæt på i samme angreb, men en stor spillende Wiese, reddede flot i to omgange.

Gæsterne lagde godt ud i begyndelsen af anden halvleg, hvor de pressede Madrid godt ned på egen bane-halvdel. Som halvlegen skred frem, begyndte Madrid at komme bedre med, men det var dog stadig Bremen, der havde overtaget i chancer. I det 74. min spillede Raul Nistelrooy fri og han bragte igen Madrid i front af opgøret med 2-1.

Efter at Nistelrooy havde bragt hjemmeholdet i front, virkede de meget kontrollerende og pressede Bremen ned på egen bane-halvdel.

I det 84. min skiftede Madrid den storspillende Raul ud og Robben ind i stedet, men det var nok mere for at trække lidt på tiden. Denne stilling holdte kampen ud, så Madrid kunne dermed indkasserer de første tre point på kontoen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu